Kolsuz olanlara 8 bin falan isteniyor. Konsolda sorun yoksa o kadar öldürme. 10 yaz, pazarlık yaparsın biraz.
Ben cok fazla al-sat yaptigim icin, benim yorumum bu sekilde, siz bilirsiniz tabii.Katılmıyorum çok, şaşırtıcı bir derecede Xbox cihazlar oldukça hızlı satılıyor.
İnsanlar ucuza oyun oynamak istiyor burasi dogru, ama bu kitle cok nis bi' kitle sayiliyor, benim yorumumun ana mantigi bu piyasanin (Konsol piyasasi), telefon, bilgisayar gibi ikinci el demirbas urunlerin likitesine gore cok daha az olmasi.Yanlış sanki bu dediğin. Aksine insanlar ucuza oyun oynamak için, ya çipli Switch alıyor ya PS4 alıp kırdırıyor, ya da güncel cihaz isteyenler Series S'e yöneliyor.
Bence çok düşük rakam. Tamam kollar defolu olabilir ama öyle 6-7K diye bir fiyat yok. Millet o paraya PSP veya PS3 satıyor. 8-9K ederi.
9K ya asla satamaz benim tertemiz Series S vardı 8K ya zor sattım. Cihazın piyasası yok.
9K ya asla satamaz benim tertemiz Series S vardı 8K ya zor sattım. Cihazın piyasası yok.
Tamam dediklerinde bir sıkıntı yok. Yalnız, kitle niş değil. 7'den 70'e insanların oyun oynamakla ilgili planları var. Bu yüzden biraz pazarlık yapılırsa 1 hafta sürmez Series S'i satması. Hatta burada ikinci el alım-satım kategorisine konu açsa ilgilenenler olur.Ben cok fazla al-sat yaptigim icin, benim yorumum bu sekilde, siz bilirsiniz tabii.
İnsanlar ucuza oyun oynamak istiyor burasi dogru, ama bu kitle cok nis bi' kitle sayiliyor, benim yorumumun ana mantigi bu piyasanin (Konsol piyasasi), telefon, bilgisayar gibi ikinci el demirbas urunlerin likitesine gore cok daha az olmasi.
Ek yorum olarak da, PS ikinci el piyasası Xbox'un ikinci el piyasasindan fersah fersah ondedir.
Eki Görüntüle 223614
Eki Görüntüle 223615
Karsilastirma yapmak anlamsiz kisacasi.
Tamam dediklerinde bir sıkıntı yok. Yalnız, kitle niş değil. 7'den 70'e insanların oyun oynamakla ilgili planları var. Bu yüzden biraz pazarlık yapılırsa 1 hafta sürmez Series S'i satması. Hatta burada ikinci el alım-satım kategorisine konu açsa ilgilenenler olur.
Umarim iyi' bi fiyattan satmis olur.Tamam dediklerinde bir sıkıntı yok. Yalnız, kitle niş değil. 7'den 70'e insanların oyun oynamakla ilgili planları var. Bu yüzden biraz pazarlık yapılırsa 1 hafta sürmez Series S'i satması. Hatta burada ikinci el alım-satım kategorisine konu açsa ilgilenenler olur.
Satmasını bilmek lazım. Ticaret zekası ortalama olan biri 9K'dan kampanya var mışçasına fiyatı düşürürse satabilir.9K ya asla satamaz benim tertemiz Series S vardı 8K ya zor sattım. Cihazın piyasası yok.
Satmasını bilmek lazım. Ticaret zekası ortalama olan biri 9K'den kampanya var mışçasına fiyatı düşürürse satabilir.
Bana uyar. Mantıklı fiyat. Fakat pazarlığa açık olduğunu belirt.O zaman 9250 TL'ye koyuyorum? Pazarlıkla inerim zaten.