Xoulth

Uzman
Herkese selam,

A) XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 (kontrol için kutusu açılmış ancak kullanılmamış, Vatan Bilgisayar faturalı yaklaşık 2-3 haftalık)
B) 2 X Patriot Viper Venom 16 GB 6000MHz CL30 (sıfır, 9 taksit var)

A seçeneği B seçeneğinden yaklaşık 6 bin TL daha ucuz, sizce hangisini seçmek mantıklı olur? Fatura başkasının adına olması durumunda garantide veya firmada bir sıkıntı çıkar mı?

Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar fikir verebilirse çok sevinirim.

@LH44 @Yakuza @michaelscofield @Ayhan Dönmez fikirleriniz değerli.

Son düzenleme:
Siz de ikinci el ürün satıyorsunuz sanırım hocam, satıcı sadece kutusunu kontrol amaçlı açtım dedi muhtemelen sıfır ürün ancak yine de bir sorun olursa faturada farklı birisinin adı olduğu için Vatan Bilgisayar vs. sıkıntı çıkartı mı?
Ben fatura adı farklı birisine ait olmasına rağmen 4 kere sorunsuz şekilde garantiye verdim ürünü. Yeni bir kural çıkmadıysa sorun olmayacaktır.

TestMem ile test yapabilirsiniz. Onun dışında benim de aklıma pek bir şey gelmedi.
Sistemi toplayamadık ki daha 😂 son bomba x870e carbon kaçırmam oldu, forumda ismim bahtsız bedeviye çıkacak yakında… Bant falan oluyor mu RAM’lerin üstünde, fiziksel olarak sıfırla denenmişi ayırt etmelik bir şeyler

Sistemi toplayamadık ki daha 😂 son bomba x870e carbon kaçırmam oldu, forumda ismim bahtsız bedeviye çıkacak yakında… Bant falan oluyor mu RAM’lerin üstünde, fiziksel olarak sıfırla denenmişi ayırt etmelik bir şeyler
Parçayı elden mi alacaksınız Param Güvende ile mi?

Herkese selam,

A) XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 (kontrol için kutusu açılmış ancak kullanılmamış, Vatan Bilgisayar faturalı yaklaşık 2-3 haftalık)
B) 2 X Patriot Viper Venom 16 GB 6000MHz CL30 (sıfır, 9 taksit var)

A seçeneği B seçeneğinden yaklaşık 6 bin TL daha ucuz, sizce hangisini seçmek mantıklı olur? Fatura başkasının adına olması durumunda garantide veya firmada bir sıkıntı çıkar mı?

Bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar fikir verebilirse çok sevinirim.

@LH44 @Yakuza @michaelscofield @Ayhan Dönmez fikirleriniz değerli.

Arada 6.000 varken M-die kabul edilebilir, XPG daha mantıklı.