elrexy

Uzman
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu telefonu alsanız bile uzun ömürlü olmaz. Miladı doldu bu telefonun, almayın.

Hocam inanın aşırı kararsızım ne yapacağımı şaşırdım. 8K civarı ne önerirdiniz?

S21 FE S20 FE S20 MI11t POCO F3 bulunur

Temiz görünüyor. Param Güvende ile alacağından bir şey olmaz. Testleri yaparsın gelince. Olmazsa iade edersin

Hocam AMOLED yanığı ve gölgelenmeden korkuyorum. Yukarıdaki SE2 için ne dersiniz? Fazla da para vermek istemiyorum açıkçası.
S21 FE S20 FE S20 MI11t POCO F3 bulunur

Temiz görünüyor. Param Güvende ile alacağından bir şey olmaz. Testleri yaparsın gelince. Olmazsa iade edersin

İlk ilandaki kötü ikinci iyi.
AMOLED yanığı hayalet ekran vs sürekli yüksek parlaklıkla oluyor. Temiz aldığında bir şey olmaz SE2 alacağına XR 11 falan bak. SE2 orj batarya bulamazsın Deji vs alsanda orj batarya gibi olmaz.
Ya da SE2'nin daha temiz orj bataryasımin 85 90 üstü bulmaya çalış

İlk ilandaki kötü ikinci iyi.
AMOLED yanığı hayalet ekran vs sürekli yüksek parlaklıkla oluyor. Temiz aldığında bir şey olmaz SE2 alacağına XR 11 falan bak. SE2 orj batarya bulamazsın Deji vs alsanda orj batarya gibi olmaz.
Ya da SE2'nin daha temiz orj bataryasımin 85 90 üstü bulmaya çalış

İlk ilanda kameranın orada leke yok cihaz temiz.

İlk ilanda kameranın orada leke yok cihaz temiz.

Cihaz temiz ama ikinci ilanda kırık vs yok ya da ben görmedim. İlk ilanda kırıklar vardı daha temiz alırsan güzel olur
Dediğim gibi bataryası iyi ve değişmemiş SE2 XR 11 bak Android tarafında S20 S20 FE S21 S21 FE bak