elrexy
Uzman
Satıcı 7250 fiyata param güvende ile satarım dedi.Attığınız linkteki telefon pazarlıkla 7.5k ya alınır.
Satıcı 7250 fiyata param güvende ile satarım dedi.Attığınız linkteki telefon pazarlıkla 7.5k ya alınır.
Satıcı 7250 fiyata Param Güvende ile satarım dedi.
Hocam bence para biriktirmeyi deneyin çünkü 12-13 bin TL'den aşağı ikinci el dahi olsa bir şey bulunmuyor.Hocam inanın aşırı kararsızım ne yapacağımı şaşırdım. 8K civarı ne önerirdiniz?
Bu nasıl?
Tamam bence alınır. Geldiğinde bana yazarsanız nelere bakılması gerektiğini söylerim. Siz biliyorsanız sorun yok. Şimdiden hayırlı olsun![]()
Hocam bence para biriktirmeyi deneyin çünkü 12-13 bin TL'den aşağı ikinci el dahi olsa bir şey bulunmuyor.
S20'den bahsettim bu arada 7250TL için. Telefonlara fazlasıyla hakimim fakat ikinci elde aklım şaşıyor ne fiyata ne cihaza anlam verebiliyorum. Ekran çatlak X5 Pro kutulu fişli adaptorsuz TR cihazı için elden 5800'e anlaştım. Yazılım sorunları ve performans kaybı bezdirdi. Üstüne biraz ekleyip eski bir amiral gemisi almak istiyordum. S21 FE ve S20 FE modelleri aklımda kaldı fakat kutu faturaları yok. Satarken sorun çıkarabilir. Kaldı ki direkt bir amiral gemisi daha iyi hissettiriyor. S20'nin arka camını değiştireceğim bu arada(500TL).
S21 bak bu fiyata.Küçük boyutlu telefonları ve 8 tasarımını beğeniyorum. Elim büyük. Oyun nadiren oynarım. İlandaki cihazı alıp batarya yenileyerek kullanmak ne kadar mantıklı? Daha sonrasında satabilirim. Ayrıca uzun tempolu telefon kullanma alışkanlığım yok.
Hocam s21 bulamadim. Olani da kutusuz faturasiz yurtdisi cihaz.
Butun zaman algisi kaybolmus cumlede okuyunca onu farkettim. Sattigim cihaz x5 pro elimdeki. Alacak oldugum ise s20.POCO'nun arz talebi Samsung'a göre az olduğundan Samsung'lar daha pahalı