Küçük boyutlu telefonları ve 8 tasarımını beğeniyorum. Elim büyük. Oyun nadiren oynarım. İlandaki cihazı alıp batarya yenileyerek kullanmak ne kadar mantıklı? Daha sonrasında satabilirim. Ayrıca uzun tempolu telefon kullanma alışkanlığım yok.
İlk ilandaki kötü ikinci iyi.
AMOLED yanığı hayalet ekran vs sürekli yüksek parlaklıkla oluyor. Temiz aldığında bir şey olmaz SE2 alacağına XR 11 falan bak. SE2 orj batarya bulamazsın Deji vs alsanda orj batarya gibi olmaz.
Ya da SE2'nin daha temiz orj bataryasımin 85 90 üstü bulmaya çalış
İlk ilandaki kötü ikinci iyi.
AMOLED yanığı hayalet ekran vs sürekli yüksek parlaklıkla oluyor. Temiz aldığında bir şey olmaz SE2 alacağına XR 11 falan bak. SE2 orj batarya bulamazsın Deji vs alsanda orj batarya gibi olmaz.
Ya da SE2'nin daha temiz orj bataryasımin 85 90 üstü bulmaya çalış
Cihaz temiz ama ikinci ilanda kırık vs yok ya da ben görmedim. İlk ilanda kırıklar vardı daha temiz alırsan güzel olur
Dediğim gibi bataryası iyi ve değişmemiş SE2 XR 11 bak Android tarafında S20 S20 FE S21 S21 FE bak
Cihaz temiz ama ikinci ilanda kırık vs yok ya da ben görmedim. İlk ilanda kırıklar vardı daha temiz alırsan güzel olur
Dediğim gibi bataryası iyi ve değişmemiş SE2 XR 11 bak Android tarafında S20 S20 FE S21 S21 FE bak