Kendimi bildim bileli çocuk saçma geliyor, tâbi yaşım 17 daha. Önümde upuzun bir hayat var, her şey değişir.

Olursa şayet Türkçe bir isim koymakta kararlıyım. Mâlesef ki ailemin yaptığı saçmalık yüzünden ben çekiyorum, Mümin diye bir ismim daha var, evladım çekmesin.

İster istemez tribe sokuyor, özgüven kırıyor. Yarın birgün üniversiteye geçeceğim, Arap sanılmaktan korkuyorum. Müslüman'ın ha, sadece Arap ırkından nefret ediyorum. İnsan bir Türk ismi koyar kendi tarihinden esinlenerek. Dedemin ismi diye bana giriyor. Babamla baya kavga ediyorum bunun yüzünden. İsim değiştirsen dava ücreti, süreci, uğraşı da biryerine girecek. Hayattan bezdiriyor.

Mülteci sorunu, siyasi sorunlar da cabası.

Kendimi bildim bileli çocuk saçma geliyor, tâbi yaşım 17 daha. Önümde upuzun bir hayat var, her şey değişir.

Olursa şayet Türkçe bir isim koymakta kararlıyım. Mâlesef ki ailemin yaptığı saçmalık yüzünden ben çekiyorum, Mümin diye bir ismim daha var, evladım çekmesin.

İster istemez tribe sokuyor, özgüven kırıyor. Yarın birgün üniversiteye geçeceğim, Arap sanılmaktan korkuyorum. Müslüman'ın ha, sadece Arap ırkından nefret ediyorum. İnsan bir Türk ismi koyar kendi tarihinden esinlenerek. Dedemin ismi diye bana giriyor. Babamla baya kavga ediyorum bunun yüzünden. İsim değiştirsen dava ücreti, süreci, uğraşı da biryerine girecek. Hayattan bezdiriyor.
Ah be hocam. İsterseniz isminizi değiştirin.

Maalesef. Daha kendi ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz.
Sadece ihtiyaç değil ya her türlü hobi / mutluluğa engel. Gezmesi, yatak odası, boş zamanı, stresi mahvediyor insanı. Hobilerimle iç içe bir hayat yaşamak istiyorum sevdiğim mesleği rahatlikla yaparak. Ama çocuk kocaman bir engel, tâbi dediğiniz gibi bunun parası da var.

Sen müminsin kendine gel.
İsimden dâhâ çok çekersin, bende soy adımdan çok çekiyorum. 😂

Ah be hocam. İsterseniz isminizi değiştirin.
Dediğim gibi ücretli, üstelik bir de şartlarda maymun maymun şeyler yazıyor, yok sosyal hayata engel olursa bilmem ne...

Sen müminsin kendine gel.
İsimden dâhâ çok çekersin, bende soy adımdan çok çekiyorum. 😂
Müminim lakin Türk kimliğimi göstermek, en azından Esat ismine hâlihazırda sahipken daha iyi olurdu. Mümın de ne la öyle, tam Arap ismi. Arkadaş edinecek olsam mesafe koyardım.

Saad Ibn Abdelaziz Ibn Ali Ismael Shik Shak Shok Balla Thein Shawarma Wala bebsi Zyadeh Batata Bdoon Salata Ma3 Ganeenet Bebsi Bardeh Bdoon Thalj Wallak Hamodeh E6fi El Playstation A7san Ma Akaserha 3ala Rassak Hassa O Roo7 Engake3 Jahez 7allak Lal Nom Mohammad Abdallah.

METİN GİRİN...

Sakın
Saad Ibn Abdelaziz Ibn Ali Ismael Shik Shak Shok Balla Thein Shawarma Wala bebsi Zyadeh Batata Bdoon Salata Ma3 Ganeenet Bebsi Bardeh Bdoon Thalj Wallak Hamodeh E6fi El Playstation A7san Ma Akaserha 3ala Rassak Hassa O Roo7 Engake3 Jahez 7allak Lal Nom Mohammad Abdallah.

METİN GİRİN...
sakın mavi tuşlara basmayın.