Detaylar
Kim cevapladı?dotsh
Üstün
Yaşadığım yer küçük olduğu için halk eğitim merkezinde pek fazla sertifika yok. Hijyen, ilk yardım vb. var. Onları da okulda aldım zaten.
Yaşadığım yer küçük olduğu için halk eğitim merkezinde pek fazla sertifika yok. Hijyen, ilk yardım vb. var. Onları da okulda aldım zaten.
Şimdi baktım. Budamacılık, mantar yetiştiriciliği falan var. Pek işime yaramaz.
Beyazıt
Üstün
BTK Akademi ve Boğaziçi Üniversitesi Enstitüsü kursları var hocam onlara göz atın derim. Birde Coursera ve EDX gibi firmalar var, onların kurs içeriği ise Harvard, Stanford gibi üniversitelerin kurslarını içeriyor. Sertifikalar ise dolarla alınıyor.
istanbulbogazicienstitu.com
www.coursera.org
www.edx.org
Online Eğitim | Boğaziçi Enstitüsü | Online Sertifika Programları
Online eğitim, üniversite sertifika programları ve mesleki kurslar veren Boğaziçi Enstitüsü, bir e-öğrenme platformu ve online eğitim sitesidir.
Coursera | Degrees, Certificates, & Free Online Courses
Learn new job skills in online courses from industry leaders like Google, IBM, & Meta. Advance your career with top degrees from Michigan, Penn, Imperial & more.
Build new skills. Advance your career.
Discover thousands of offerings — from free courses to full degrees — delivered by world-class partners like Harvard, Google, Amazon and more.
- Makaleler
- 1
18 yaşından sonra silahsız özel güvenlik sertifikası düşünebilirsin, eline para geçerse sınav sonrası yaka kartı başvurusu yaparsın.
Silahlı için 22 yaşından gün almak gerekiyordu.
Silahlı için 22 yaşından gün almak gerekiyordu.
Belli süreleri var. Ücretsiz hallerinin işe yarayacağını sanmam, hiçbir yer kabul etmez.
Hocam ben normalin alsın dedim ücretsiz değil.Belli süreleri var. Ücretsiz hallerinin işe yarayacağını sanmam, hiçbir yer kabul etmez.
Arkadaş ücretsiz istemiş diye.