Canepe

Uzman
Yer
Denizli, Türkiye
Selamlar,
Örnek vermem gerekirse Defacto'dan gün içerisinde çok fazla rahatsız edici SMS alıyorum. Bu SMS'leri İletim Yönetim Sistemi ile engelledim.

Sormak istediğim soru peki onay kodu SMS'lerini de engelledim mi? IYS ticari sms engelleme servisi, onay sms'lerini de engelliyor mu?

Selamlar,
Örnek vermem gerekirse Defacto'dan gün içerisinde çok fazla rahatsız edici SMS alıyorum. Bu SMS'leri İletim Yönetim Sistemi ile engelledim.

Sormak istediğim soru peki onay kodu SMS'lerini de engelledim mi? IYS ticari sms engelleme servisi, onay sms'lerini de engelliyor mu?
  • İletim Yönetim Sistemi (IYS) üzerinden ticari SMS'leri engellediğinizde, bu işlem sadece ticari amaçlı gönderilen mesajları kapsamaktadır.
  • Onay kodu SMS'leri genellikle ticari SMS kategorisine girmez; bu nedenle engellenmezler.
  • Bu tür mesajlar, kullanıcı onayı gerektiren işlemler için kritik olduğu için genellikle IYS tarafından engellenmez.
  • Eğer onay SMS'lerini de engellemek istiyorsanız, ilgili hizmet sağlayıcınızla iletişime geçerek durumu netleştirmeniz iyi bir adım olacaktır.

Sonuç olarak, IYS üzerinden sadece ticari SMS'leri engellerseniz, onay kodu SMS'lerini etkilemezsiniz.