Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
İş yerim telefona dokunmamızı bile istemiyor. Telefon Samsung S23. Samsung Watch 6 44mm hoşuma gitti. Önerilerinizi bekliyorum.
Whatsapp'da kullanımı nasıl? Discord var mı bir de?Samsung Galaxy Watch 6 44mm kullaniyorum, sorun varsa alabilirim. BT olmadan arama yapamiyorsunuz ama hatirlatmakta fayda var.
Klavyesi sinir bozucu olabiliyor bazen sesli mesaj atildigi takdirde sorun yok. Discord'u az once arattim ama yok.Whatsapp'da kullanımı nasıl? Discord var mı bir de?
Discord Huawei'de var mıdır?Klavyesi sinir bozucu olabiliyor bazen sesli mesaj atildigi takdirde sorun yok. Discord'u az once arattim ama yok.
Huawei'de uygulama yükleme bulduğunuza şükretmeniz gerek, onlarda yok. Samsung'daki işlevsellik Huawei'de asla yok.
Cok sanmiyorum ama ihtimali de var.
O zaman Watch 6 44'lük öneriyorsunuz yani ikiniz de?Huawei'de uygulama yükleme bulduğunuza şükretmeniz gerek, onlarda yok. Samsung'daki işlevsellik Huawei'de asla yok.
Aynen oyle hocam Watch 6'nin da Huawei modellere gore defekti ise pil omru daha az oluyor genelde.O zaman Watch 6 44'lük öneriyorsunuz yani ikiniz de?
Evet hocam, ben de Watch 6 alacaktım alamadım bazı sebeplerden dolayı. Güzel saattir.O zaman Watch 6 44'lük öneriyorsunuz yani ikiniz de?