İlk defa balık bakacak birisine ne tavsiye edersiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan megatronn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 563
Her öğünde ayrıca sana kolay gelmesine değil balıklar için hangi şekilde iyi olacağına bak. Balık bakmak kolay derler ama zordur.

Hocam her öğünde bir balık için 3 tane çok değil mi?

Büyüklüğünü bilmiyorum, küçükse 2 tane yeter.

Çok büyük değil ancak küçükte değil hocam. Birazdan fotoğrafını atarım. Bir de hocam şu an 3 üde donmuş gibi hareket etmiyorlar bu normal mi? Bir 3-4 dakikadır böyleler cama dokununca hareket ediyorlar.

Normal, akvaryuma alışırlar birkaç güne.

Hocam çekmek için ışığı ve motoru çalıştırdığım zaman biraz hareketlilik oldu ancak geri durmaya başladılar.

Dosya Ekleri

• IMG_20250216_193639.webp
    305,8 KB · Görüntüleme: 50
Hocam çekmek için ışığı ve motoru çalıştırdığım zaman biraz hareketlilik oldu ancak geri durmaya başladılar.
Tabandaki renkli taşları önermiyorum, salınım yaparak balıkları zehirler. Yapay bitki de sıkıntı. Renkli taş yerine normal çakıl konulabilir. Bitki isterseniz de biraz uğraşmanız gerekiyor.

Tabandaki renkli taşları önermiyorum, salınım yaparak balıkları zehirler. Yapay bitki de sıkıntı. Renkli taş yerine normal çakıl konulabilir. Bitki isterseniz de biraz uğraşmanız gerekiyor.

Hocam hiç taş olmaması mı iyi yoksa bu taşlar mı? Ona göre yarın çıkaracağım ancak çakıl taşı almam 1-2 hafta sürer 1-2 hafta taşsız kalır eğer çıkarırsam.

Taş sadece dekor için.

Anladım hocam sağ olun. Bir de hocam biraz garip bir soru olacak ve çok soru soruyorum kusura bakmayın. Balıklardan birisi suyun üstüne çıkıp nefes alıyor gibi ağzını açıp kapatıyor. Bu normal mi? Diğerlerinin yaptığını görmedim ama birisi suyun üstüne çıkıp nefes alıyor gibi davranıyor. Şu an filtre yok acaba su kirli olabilir mi?

Oksijen azdır. Filtre lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…