İlk defa kendi istegimle kitap aldim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    kendi kitap
Küçük yaşta gerçek olmayan ve hayal ürünü olan çok fazla tarihi roman okudum Timaş'tan. Yararı dokunmuş mudur, kesinlikle hayır. Ama okuma alışkanlığı kazandırdığı kesin. Sayesinde kendi ilgime göre kitaplar seçip düzenli olarak okuyacak seviyeye geldim.

Sizde de aynısı olması dileğiyle.

Ne alakası var hocam? Sabahtan akşama kadar kişisel gelişim kitapları mı okusun insanlar? Arada sırada oyun oynuyoruz, komedi filmleri izliyoruz. Güzel zaman geçirmek için de kitap okunabilir, illa sana bir şeyler katmasına gerek yok.

Bir onceki mesajim:

Her seye atlamamak gerekiyormus.

Ha yine buna katilmiyorsaniz okuyun o halde. Hicbir edebi degeri olmayan, estetik barindirmayan zaman kaybi kitaplari. Bu tur kitaplarin tek bir gecerliligi olabilir; yukarida bahsedilen okuma aliskanligini gelistirir. Baska da bir faydasi yok.

Benim bahsettigim sey edebi eserler degil tam olarak, konuya soyle bir 2-3 dakika goz gezdirseydiniz durum anlasilabilirdi.

Kitap okumak çok güzel bir alışkanlıktır. Umarım gerisini getirirsiniz Eğer kitap önerisine ihtiyacınız olursa konu açabilirsiniz.

İfadeler: 178
Ben bir site biliyorum. Her kitap bedava. Bir sürü kitap okudum ha.

Kötü değil ama çok çok daha iyileri var, Dünya klasikleri ile yarıştırılamaz gibi. Ben de 2 yıl önce falan meraktan okumuştum, hikaye örgüsü güzel gibiydi. Hayırlı olsun, güle güle okuyun

Daha iyi kitaplar var ama okumayı sevdirecekse sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…