Detaylar
Kim cevapladı?Sevdigim kisi bu kitabi cok sevdigi icin, ben de az cok ne oldugunu bildigim icin bugün o kitabi aldim...
Çok iyi anlıyorum. Ana fikir bu sanırsam.
Konusuda ilgi cekici geliyor yaninda tabii o da var
Hocam o amacla almadim zaten. Konusu ve hikayesini seviyorum. O tarz kitap okumam zaten kendimden eminim.
Ben zaman kaybi olarak goruyorum cunku Wattpad'dan cikan yazarimsilarin buyuk cogunlugu bes para etmiyor.
Yazdiklari kitaplar en genel haliyle ifade etmem gerekirse bozuk. Benzer konuyu isleyen daha yetenekli yazarlar olabilir, daha kaliteli insanlari okuyun mesela. Ucuz yazarlar insana vakit kaybettiriyor.
- Makaleler
- 1
Wattpad'tan çıkma yazıların edebi niteliği yok, vakit israfı.
Ben de işte "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens ve Dahi Diktatör" siparişini verdim, o kitabı seçtin madem hayırlısı diyelim.
Ben de işte "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens ve Dahi Diktatör" siparişini verdim, o kitabı seçtin madem hayırlısı diyelim.
- Makaleler
- 4
Kitap gerçekten de Wattpad’de yazılan dandik romantik hikayelere benziyor. Onun yerine başka meşhur yazarlardan kitaplar alabilirdiniz.
Bu tarz kitaplar asla okunmaz kitaplar değildir, kitaplara ilgisi olmayan birisini kitap dünyasına dahil edebilir böyle kitaplar. Zamanında -kimilerine saçma gelen- fantastik kitap serisini okumasaydım şu an belki de hiçbir klasiği okumamış olurdum.
Yani böyle kitaplar okunabilir ama böyle kitaplara takılı kalınmamalı.
Yani böyle kitaplar okunabilir ama böyle kitaplara takılı kalınmamalı.