Wattpad girl kitabi 👉👈

Ama begendiyseniz diyecek bir sey yok, umarım severek okursunuz.

Hocam o amacla almadim zaten. Konusu ve hikayesini seviyorum. O tarz kitap okumam zaten kendimden eminim.

Ben zaman kaybi olarak goruyorum cunku Wattpad'dan cikan yazarimsilarin buyuk cogunlugu bes para etmiyor.

Yazdiklari kitaplar en genel haliyle ifade etmem gerekirse bozuk. Benzer konuyu isleyen daha yetenekli yazarlar olabilir, daha kaliteli insanlari okuyun mesela. Ucuz yazarlar insana vakit kaybettiriyor.

Wattpad'tan çıkma yazıların edebi niteliği yok, vakit israfı.

Ben de işte "Hayvanlardan Tanrılara Sapiens ve Dahi Diktatör" siparişini verdim, o kitabı seçtin madem hayırlısı diyelim.

@ZCPS21 Harari bir tik overrated bu arada, kitaplarinda genelde populist bir dil kullaniyor. Ama Sapiens kitabi dunya tarihini anlamak icin onemli bir mihenk tasidir. Ondan sonra J. Diamond - TMÇ kitabi cok guzel akar, oneririm. Sapiens ile benzer cizgide daha kapsamli bir kitap.

Bu tarz kitaplar asla okunmaz kitaplar değildir, kitaplara ilgisi olmayan birisini kitap dünyasına dahil edebilir böyle kitaplar. Zamanında -kimilerine saçma gelen- fantastik kitap serisini okumasaydım şu an belki de hiçbir klasiği okumamış olurdum.

Yani böyle kitaplar okunabilir ama böyle kitaplara takılı kalınmamalı.

IMG_5704.webp

IMG_5705.webp

😁👍🏻