Sefiller seviyesinde kitap yazamayanlar yazar olamıyor mu? Dünya klasiği dediğimiz kitapla günümüzdeki yazarların yazdıkları kitapları karşılaştırman gülünç.
Açıkçası bir kitap yazmakla yazar olunacağını düşünmüyorum. Bir kitap yazıp kendine yazar diyen adamın da kitabını para verip almayı tercih etmem. Bir gün belki elime geçer incelerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almayın abi neyin draması bu kadar?
Aslında uğraşsam ilgili üyenin forumdaki GBT'sini çıkarırım, neden böyle davranıyor vs. anlatırım. Da o kadar işsiz değilim :D
Tek bana değil, çoğu konuya böyle ters cevap yazıyor. Genelde bu tarz kişilerde erken dönem çocuklukta anne baba ilgi, onay, sevgi ve şefkat eksikliği görülür. İçsel değersizliğini telafi etmek için uzantısı olarak gördüğü şeyleri de değersizleştirir. Buna ek olarak sosyal psikoloji perspektifinden bakarsak dışlandığını dışlıyor gibi bir mevzu var. Biyolojik tarafı ise, günümüzde üreyebilme kapasitesinin ögeleri olan güç ve prestijinin karşılığı: kas gücü, imaj ve bilgi. Bu bağlamda üreyememe yetersizliği dinamiği barındıran birisi, çevresindeki eril enerjiyi kırmak ister. Benim genel yorumum bu olurdu.

Güzel bir başlangıç yapmışsınız hocam. Yolunuz açık olsun.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için! 🖤
Her ne kadar bana hitap etmeyen bir tür olsa da forumumuzda bu tür insanların olduğunu bilmek sevindirici, başarılar diyelim. 🙌
Çok teşekkür ederim! Tür olarak evet, gotik ve kara fantezi oldukça niş kalıyor. :)

Kart alırsam sipariş ederim. Tebrikler.
Teşekkür ederim! İyi dileklerin için de ayrıca teşekkür ederim! Umarım beğenirsin! 🖤

Açıkçası bir kitap yazmakla yazar olunacağını düşünmüyorum. Bir kitap yazıp kendine yazar diyen adamın da kitabını para verip almayı tercih etmem. Bir gün belki elime geçer incelerim.

Bende sizin bu tarz girişimlerin önünü kapatma arzunuzu anlamıyorum. Kimseye kitabımı alın diye bir şey söylememiş, ilk kitabını ve heyecanını bizimle paylaşmış konu sahibi.

Bende sizin bu tarz girişimlerin önünü kapatma arzunuzu anlamıyorum. Kimseye kitabımı alın diye bir şey söylememiş, ilk kitabını ve heyecanını bizimle paylaşmış konu sahibi.
Yalnız yeni fark ediyorum. "Bir kitap yazıp kendine yazar diyen adamın" ibaresini anlamadım. Yani kitap yazıp yazar demem kendime, çok normal değil mi? :D İlginç... Yani konuda keşke daha yapıcı yorumlar görseydik. Üzücü.