İnternette PDF'i olması daha fazla kişiye ulaşmanı sağlayacak ancak über süper kitabına 50 lira istiyorsan sen bilirsin. 750 sayfalık klasik kitaplar 350 lira bandında satılırken 50 sayfalık kitabına 50 lira istemeye devam et dostum. Sanki ciltli alıyoruz.Ya kitabım über süper uçuyor anlamında söylemiyorum ama sence burada hırsızlık yapan/yapacak olan değil de ben mi suçluyum? Az mantık?
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Canım, bir tanem, almanı zorlamıyorum. Yalvar mıyorum. Ben heyecanımı paylaştım, merak edersen alırsın, etmezsen almazsın. Fiyat çok pahalı geldiyse yine almazsın. Bak yemin ediyorum benim sorunum yok bu konuyla ilgili. Valla bak!İnternette PDF'i olması daha fazla kişiye ulaşmanı sağlayacak ancak über süper kitabına 50 lira istiyorsan sen bilirsin. 750 sayfalık klasik kitaplar 350 lira bandında satılırken 50 sayfalık kitabına 50 lira istemeye devam et dostum. Sanki ciltli alıyoruz.
Arkadaşım eleştiri kabul etmeyeceksen baştan yazsaydın madem konuya. Ben sadece kitabımı paylaşıyorum, hiçbir eleştiri kabul etmeyeceğim diye. Şahsen almam da. Franz Kafka hayatı boyunca kendine yazar demedi ve yazdıklarının rezik eserler olduğunu düşündü. Bugün onun klasiği olan Dönüşüm 100 sayfa olarak 60 liraya satılıyor mesela. Ha demek ki sen Franz Kafka'dan daha büyük yazarsın ki kitabına bu fiyatı biçmişsin. İçeriği çok zengin demek ki. Yazarlık hayatında başarılar dostum. Eşe dosta kitabını dağıtmayı unutma.Canım, bir tanem, almanı zorlamıyorum. Yalvar mıyorum. Ben heyecanımı paylaştım, merak edersen alırsın, etmezsen almazsın. Fiyat çok pahalı geldiyse yine almazsın. Bak yemin ediyorum benim sorunum yok bu konuyla ilgili. Valla bak!
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Ben kime ne laf anlatıyorum.Arkadaşım eleştiri kabul etmeyeceksen baştan yazsaydın madem konuya. Ben sadece kitabımı paylaşıyorum, hiçbir eleştiri kabul etmeyeceğim diye. Şahsen almam da. Franz Kafka hayatı boyunca kendine yazar demedi ve yazdıklarının rezik eserler olduğunu düşündü. Bugün onun klasiği olan Dönüşüm 100 sayfa olarak 60 liraya satılıyor mesela. Ha demek ki sen Franz Kafka'dan daha büyük yazarsın ki kitabına bu fiyatı biçmişsin. İçeriği çok zengin demek ki. Yazarlık hayatında başarılar dostum. Eşe dosta kitabını dağıtmayı unutma.
- Makaleler
- 5
Arkadaş adam ilk defa böyle bir işe girişmiş içinde hoş bir heyecan var milletin yazdığına bak ya... Adam sanki ben dünyanın en kaliteli yazarıyım benim eserimi okuyunca ufkunuz x100 genişleyecek asla aynı insan olarak bitirmeyeceksiniz gibi iddialarda bulunmuş. Ne bu şiddet bu celal
?
50 lira fiyatı pahalı diye linçleyenler de bir baksın ülkenin durumuna. Çikolatalı gofret alsan 30 TL. Anca giderleri karşılar belki. Gerçekten derler ya bizim millette kendini geliştiren yükselen birisi çıkınca bizimkiler onu yakasından tutup çekiyor diye. Bu doğruymuş harbiden bunu anladım.
50 lira fiyatı pahalı diye linçleyenler de bir baksın ülkenin durumuna. Çikolatalı gofret alsan 30 TL. Anca giderleri karşılar belki. Gerçekten derler ya bizim millette kendini geliştiren yükselen birisi çıkınca bizimkiler onu yakasından tutup çekiyor diye. Bu doğruymuş harbiden bunu anladım.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Cidden abi, insanlar çok tuhaf.Arkadaş adam ilk defa böyle bir işe girişmiş içinde hoş bir heyecan var milletin yazdığına bak ya... Adam sanki ben dünyanın en kaliteli yazarıyım benim eserimi okuyunca ufkunuz x100 genişleyecek asla aynı insan olarak bitirmeyeceksiniz gibi iddialarda bulunmuş. Ne bu şiddet bu celal?
Adam telifi olmayan yazarla beni karşılaştırıyor. Eleştiri yapıyorum diyor bir de. Komedi cidden.50 lira fiyatı pahalı diye linçleyenler de bir baksın ülkenin durumuna. Çikolatalı gofret alsan 30 TL. Anca giderleri karşılar belki. Gerçekten derler ya bizim millette kendini geliştiren yükselen birisi çıkınca bizimkiler onu yakasından tutup çekiyor diye. Bu doğruymuş harbiden bunu anladım
İşin aslını anlatayım mı? Kitabın gerçek fiyatı 69.50 TL. İstesem de düşüremem (kendi telif hakkımdan düşürürüm anca öyle, ki öyle de yaptım), yani Kitapyurdu minimum bu diyor. Çünkü bu işin hem benim kazancım var hem Kitapyurdu'nun kazancı var hem matbaa kazancı var hem matbaa gideri var hem vergisi var. Bana bu satıştan kalan 11 TL açık söyleyeyim. Ben kendi telif hakkımdan verip indirim sağlayayım, maksat daha ulaşılabilir olsun kitap. Elin adamı gelsin 50 TL çok. Cidden yazık ya, cidden yazık!
Teşekkür ederim!
Yapmayın şöyle arkadaşlar, bu kadar acımasız yaklaşmayın. Muhtemelen konu sahibi arkadaşın forumda paylaştıklarından, fikirlerinden pek hoşlanmadığınız için eleştirinin dozunu biraz kaçırıyorsunuz. Bu da eleştiriyi samimi yapmaz, kişisel bir hale getirir.
Kaldı ki eleştirinin samimi ve objektif olabilmesi için de ürünü alıp okumak lazım. Ürünün konusu, sayfa sayısı, kişinin kendisini "yazar" olarak nitelemesi vs. gibi kriterler yeterli değil. Hem ne var bunda? Kendisine "yazar" demesi onun sadece iyi ve masum bir motivasyonu. Bir şeyleri hayal etmeden, motivasyon sağlamadan onlara ulaşamazsınız. Üstelik en azından "yazar" olmayan kişilerden daha çok yazar diyebiliriz arkadaş için, en azından bir ürün üretmiş ve bunu yayımlama cesareti göstermiş. 1, her zaman 0'dan büyüktür.
Arkadaş ilgi duyduğu bir alana yönelik kendince bir şey üretmiş ve kendisini daha da geliştirmek istiyor. Belki devamı gelecek, belki de gelmeyecek. Bu tamamen onun motivasyonuna bağlı. Heyecanını paylaşmış bir insanın acımasızca motivasyonunu kırmaya hiç gerek yok.
Kendisini takip etmiyorum ama bazı konularda denk geldiğim fikirlerini, paylaşımlarını ben de beğenmiyorum. Ama bu durum onun kalbini kırmamı, acımasızca eleştirmemi gerektirmiyor. Gerçekten objektif bir şekilde eleştirmek istiyorsak, alalım kitabı okuyalım, çok basit.
Seni tebrik ediyorum kardeşim, hayırlı olsun. Eğer hayalinde varsa, umarım kendini daha da geliştirir, daha çok üretirsin. Canını sıkma, motivasyonunu düşürme.
Kaldı ki eleştirinin samimi ve objektif olabilmesi için de ürünü alıp okumak lazım. Ürünün konusu, sayfa sayısı, kişinin kendisini "yazar" olarak nitelemesi vs. gibi kriterler yeterli değil. Hem ne var bunda? Kendisine "yazar" demesi onun sadece iyi ve masum bir motivasyonu. Bir şeyleri hayal etmeden, motivasyon sağlamadan onlara ulaşamazsınız. Üstelik en azından "yazar" olmayan kişilerden daha çok yazar diyebiliriz arkadaş için, en azından bir ürün üretmiş ve bunu yayımlama cesareti göstermiş. 1, her zaman 0'dan büyüktür.
Arkadaş ilgi duyduğu bir alana yönelik kendince bir şey üretmiş ve kendisini daha da geliştirmek istiyor. Belki devamı gelecek, belki de gelmeyecek. Bu tamamen onun motivasyonuna bağlı. Heyecanını paylaşmış bir insanın acımasızca motivasyonunu kırmaya hiç gerek yok.
Kendisini takip etmiyorum ama bazı konularda denk geldiğim fikirlerini, paylaşımlarını ben de beğenmiyorum. Ama bu durum onun kalbini kırmamı, acımasızca eleştirmemi gerektirmiyor. Gerçekten objektif bir şekilde eleştirmek istiyorsak, alalım kitabı okuyalım, çok basit.
Seni tebrik ediyorum kardeşim, hayırlı olsun. Eğer hayalinde varsa, umarım kendini daha da geliştirir, daha çok üretirsin. Canını sıkma, motivasyonunu düşürme.
Son düzenleme:
Ken Carson
Uzman
PDF olarak satmayı düşündün mü?
Ata Tuğkan
Uzman
Fazla kitap okumayan birisi olarak fiyata bakarak kitabı kötüleyenler. Elimde GTA6 kodu var. Kelepir fiyata bırakırım.