İlk UEFI deneyiminiz nasıldı?

H81 olup ASRock gibi markalar bazı modellerde bu desteği sunmamış. Ben H81 gibi kötü bir chipset kullanıyordum. Z87/97 olsaydı AM5'e geçmezdim. Buradan 4790K'a selam olsun.
DDR3'ün en sağlam makinesine sahibim, mecbur geçiyorsun yeni nesile. Bazı programlar AVX2 kullanabiliyor, AVX kullananlar da var işin içine komut setleri girince 4 çekirdek makineler yok oluyorlar.

Bunu X370 Crosshair Hero ve 5800X ile kullanabilir miyim?

DDR3'ün en sağlam makinesine sahibim, mecbur geçiyorsun yeni nesile. Bazı programlar AVX2 kullanabiliyor, AVX kullananlar da var işin içine komut setleri girince 4 çekirdek makineler yok oluyorlar.

Ben işlemci darboğazı çekmiyordum ki hocam. Bende 1150'in en sağlam işlemcisi vardı. Makineyi tıkayan daha çok RAM oluyor, yeni sisteme geçince fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben işlemci darboğazı çekmiyordum ki hocam. Bende 1150'in en sağlam işlemcisi vardı. Makineyi tıkayan daha çok RAM oluyor, yeni sisteme geçince fark ettim.
O zamanlar için bellek yeterliydi aslında.

X79 Sabertooth - 3930K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…