Evet yapay zekaya sorup onu az önce yaptım. Dediğine göre.
"A" skoru ile "A+" arasındaki o ince fark, genellikle upload kısmındaki gecikmeden (Latency) kaynaklanıyor.
"A" skoru ile "a+" arasındaki o ince fark, genellikle upload kısmındaki gecikmeden (latency) kaynaklanıyor.
Eki Görüntüle 224617Eki Görüntüle 224618
Yaptım hocam ama A+ olmadı. İlginçtir TurkNet'in modeminde A+ olmuştu. Belki gündüz akşam farkı vardır, bilemiyorum. Çok bir önemi yokmuş gerçi yapay zeka öyle diyor.Offloading ayarını kapat ve bbr algoritması kullan uploaddaki gecikmeyi düzeltir Gemini'ye sor o anlatır.
Yaptım hocam ama a+ olmadı. İlginçtir TurkNet'in modeminde a+ olmuştu. Belki gündüz akşam farkı vardır bilemiyorum. Çok bir önemi yokmuş gerçi yapay zeka öyle diyor.
Bu arada Samsung M52 ile hız testi yaptım 425 civarlarını aşamadım. Ama PC'deki anakartın Wi-Fi'si ile deneyince download 530 upload 827'ye çıktı. Biraz yapay zekanın ayarlamasıyla. 1 oda yanda modem bu arada.
O hep açık hocam. Şu an A dayım. ikisi arasında fark pek yok diyor. SQM ile de düşürmeye çalıştım. Ama upload fazla düşünce A+ oluyor o zaman anlamı kalmıyor. O yüzden + işini bıraktım.Sadece BBR mı var? Şu an öyleyse HW offload'ı da açıp dener misin?
O hep açık hocam. Şu an a dayım. İkisi arasında fark pek yok diyor. SQM ile de düşürmeye çalıştım. Ama upload fazla düşünce a+ oluyor o zaman anlamı kalmıyor. O yüzden + işini bıraktım.
Başka ne yapabilirim onları araştırıyorum. AdBlock yüklü sadece şu an.
Software yapınca hız direk düşüyor zaten 700 lere o yüzden hardware yaptım. Neyse A da kalsın şimdilik. SQM ile oynadıkça saçmalıyor çünkü. Yapay zekada büyük batırıyor bu konuda. 1 saat uğraştırır dönüp dolaşıp aynı şeyleri yaptırır@Batina Software Offloading açıp luci-irqbalance paketini kurup SQM ayarı ile dener misin?