Sendeki bendeki diye bir şey yok kardeşim zip içinde ipk dosyaları var işte anlamadım nasıl göremediğini.

Tamam hocam hallettim kurdum şu an. Videoya devam ediyorum. Teşekkürler.

Screenshot_14.webp

Ben genel sanmıştım. Site site ayırt etmek gerekiyormuş. O zaman gerek yok zaten. Browserların içinden dns değiştirmek mümkün.

Yine de kurulumu öğrenmiş oldum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Tamam hocam hallettim kurdum şu an. Videoya devam ediyorum. Teşekkürler.

Eki Görüntüle 225700

Ben genel sanmıştım. Site site ayırt etmek gerekiyormuş. O zaman gerek yok zaten. Browserların içinden DNS değiştirmek mümkün.

Yine de kurulumu öğrenmiş oldum. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Bu arada istediğin sitede çalışıp çalışmamasını ayarlayabiliyorsun ben hiç öyle kullanmadım ama lazım olursa diye söylüyorum.

Dostum sende biraz kavram karmaşası var. Zapret VPN veya DNS değil. Seni gizlemez, IP değiştirmez. Ek bir güvenlik katmanı değildir. Tüm sitelere uygulamak istemenin bir anlamı yok.

ISS'ler DPI ile site girişlerine engel koyar. Zapret de veri paketlerinde ufak değişiklikler yaparak DPI sistemlerinin engellerini aşar. Zaten girebildiğin siteler için ekstra yükten başka bir şey değil.

İstersen tüm siteler için de uygularsın autohostlist kullanmadan. Ama neden uygulayasın? Sanırım kafan karışmış.

Dostum sende biraz kavram karmaşası var. Zapret VPN veya DNS değil. Seni gizlemez, IP değiştirmez. Ek bir güvenlik katmanı değildir. Tüm sitelere uygulamak istemenin bir anlamı yok.

ISS'ler DPI ile site girişlerine engel koyar. Zapret de veri paketlerinde ufak değişiklikler yaparak DPI sistemlerinin engellerini aşar. Zaten girebildiğin siteler için ekstra yükten başka bir şey değil.

İstersen tüm siteler için de uygularsın autohostlist kullanmadan. Ama neden uygulayasın? Sanırım kafan karışmış.
Aynen hocam onu öğrendim. Kurup biraz kurcalayıp araştırınca. Ben genel olarak kısıtlama olmasın hiçbir yere diye düşündüm. Yine de olmasa bile kurmayı öğrenmek istediğim için de ısrar ettim. Daha önce yapay zekayla debelenip kuramayınca :)