Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İslam, Kurancı

Dinlere kesin olarak inanmıyorum. Tanrı konusunda da kafamda birkaç ihtimal var. Onlarda: 1)Tanrı yok, tanrı sadece bilinçsiz bir güç. 2)İyi olmayan ve deney yapmayı seven bir tanrı var. 3) Yeterli gücü olmayan ve müdahale edemeyen bir tanrı var. 4) Tanrı bizden üst bir ırk. Ama bunlar düşündüğüm ihtimaller, tanrı şu an benim için bilinmezlik.

İslamiyet ile ateizm arasında kaldım. Agnostik oluyor herhalde.

Müslümanım.

1- Bir kişi Müslüman değilse İslam düşmanı olmuş olmuyor.
2- Sana kimse bir şey dememiş.

Sen ne yaşıyorsun?

Bir insan Müslüman değil diye ben İslam düşmanı oluyor demedim. O kadar insan Ateizm'e inanıyorum ona buna inanıyorum demiş herkes beğendim emojisi falan atmış ben Müslüman'ı deyince herkes hahaha'yı gömüyor üstüme.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- bir kişi Müslüman değilse İslam düşmanı olmuş olmuyor.
2- sana kimse bir şey dememiş.

Sen ne yaşıyorsun?

Bence yaptığı saygısızlığa geçiyor. Bir ateiste gülme bıraksak aynısını der değil mi? Gülme atıp kaçmaktansa adam gibi tartışırım, şu tarz toxiclerden nefret ediyorum (siz değil.)

Bir insan Müslüman değil diye ben İslam düşmanı oluyor demedim. O kadar insan Ateizm'e inanıyorum ona buna inanıyorum demiş herkes beğendim emojisi falan atmış ben Müslüman'ı deyince herkes hahaha'yı gömüyor üstüme.
Bence yaptığı saygısızlığa geçiyor. Bir ateiste gülme bıraksak aynısını der değil mi? Gülme atıp kaçmaktansa adam gibi tartışırım, şu tarz toxiclerden nefret ediyorum (siz değil.)
O anlamda dediniz şimdi anladım. Ben mesaj olarak karşılık verildi falan sandım. O zaman haksız değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.