Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu anda 14 yaşımdayım ve yaklaşık 1 yıldır ateistim. Ateist olmamın nedeni Kur'an'ın bilim ile çelişmesi, ayetlerin birbiri ile çelişmesi durumlarından dolayı ateist oldum. Peki sizin inancınız nedir, neye inanıyorsunuz?

Müslüman'ım desem ibadet yapmıyorum Ateistim desem saçma geliyor dinleri araştırmaya üşeniyorum. Hiç bir şeyim ben.

Adam inancınızı sormuş konu yine bir şekilde kavgaya evrilmiş, seviyeli şekilde görüşlerinizi belirtip tartışacağınız yerde birbirinize sallıyorsunuz.

Ayet paylaşmak insanları kavgaya sürüklüyor diye ayet paylaşmak yasaklandı ve o zaman da bunun hiçbir işe yaramayacağını söylemiştim. Çünkü insanlar her türlü kavgayı etmek için bir bahane bulacak. İslam Felsefesinin temel kaynağı olan şey yasaklandı. Bu cümledeki tezatlığı görebiliyor musunuz?

Haksız olmadığımı görmek üzücü.

Ayet paylaşmak insanları kavgaya sürüklüyor diye ayet paylaşmak yasaklandı ve o zaman da bunun hiçbir işe yaramayacağını söylemiştim. Çünkü insanlar her türlü kavgayı etmek için bir bahane bulacak. İslam Felsefesinin temel kaynağı olan şey yasaklandı. Bu cümledeki tezatlığı görebiliyor musunuz?

Haksız olmadığımı görmek üzücü.
Bugün ayet yazdığım için 1 ay süre ile Felsefe konusunda yasak yedim. Müslüman değilim. Dalga geçmek için falan da yazmadım onları. Hiç kötü niyetim yoktu, tartışmıyorduk da. Uyarı yiyince öğrendim ayet yazmanın yasak olduğunu ve gerçekten bence çok saçma bir kural.

Ateistim. En büyük sebebi ailemin dini kullanıp sürekli bana baskı uygulayarak beni dinden soğutması oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.