Kuranda böyle bir ayet var, ismini vermeyeceğim ayet paylaşmak yasak olduğundan. Kısaca özetliyim, ayet inanmayanları uyarsanız da onlar imana gelmezler şeklinde. O zaman buna göre peygamberin gelmesi de mantıksız olmaz mıydı?
O ayetten onu mu anladın ciddi olarak, Türkçe hocanla bi karşılıklı çay iç durumu anlat bana kalırsa.

Kuranda böyle bir ayet var, ismini vermeyeceğim ayet paylaşmak yasak olduğundan. Kısaca özetliyim, ayet inanmayanları uyarsanız da onlar imana gelmezler şeklinde. O zaman buna göre peygamberin gelmesi de mantıksız olmaz mıydı?

İmana gelen geliyor. Yeteri kadar gayret ettiğin sürece insanları bir şeye inandırabilirsin.

Hocam ayete kendi yorumunu katarak atıyorsun söyleyin en azından internetten bakalım ben böyle bir ayet bilmiyorum.

ciddiye alarak açmamıştım o konuyu.

Ve böyle konuları ciddiye alarak açmamanıza rağmen onaylıyorlar? Kapatın gidelim başlığı.

Bir de aşırı mantıksız, ayet paylaşmak yasak ve buna verilecek karşı argüman çok yüksek ihtimalle ayetlerden olmak zorunda. O ayeti de sunamıyoruz, ceza var.