Evrim kanıtlanmış bir şey mi?Ayet atmaya falan gerek yok. Çamurdan yarattık demiş zaten. Evrime direkt karşı bir şey.
Detaylar
Kim cevapladı?Evet.
Evrim kanıtlanmıştır. Evrim teorisi ise kanıtlanmamıştır, ikisi tamamen aynı şeyler değil zaten. Evrim bir yasadır yani.
Sonunda teori yazması onun bir hipotez iddia olduğu anlamına gelmez örnekle anlatmam gerekirse belirli fizik kuralları sabittir değişmez o yüzden onlara kanun denir fakat teoriler değişebilir nasıl değişir a canlısı b ve c canlısının günümüzde yaşayan bir torunudur yeni bir fosil bulunur a canlısı b, c ve d canlılarının günümüzde yaşıyan torunudur olur.Evrim kanıtlanmıştır. Evrim teorisi ise kanıtlanmamıştır, ikisi tamamen aynı şeyler değil zaten. Evrim bir yasadır yani.
Sonunda teori yazması onun bir hipotez iddia olduğu anlamına gelmez örnekle anlatmam gerekirse belirli fizik kuralları sabittir değişmez o yüzden onlara kanun denir fakat teoriler değişebilir nasıl değişir a canlısı b ve c canlısının günümüzde yaşayan bir torunudur yeni bir fosil bulunur a canlısı b, c ve d canlılarının günümüzde yaşıyan torunudur olur.
Homosaphiens'ten insan evrimi kanıtlanmamış yani. Buna inanmamak gerek. Bir de diğer canlı türlerinin de biribirine evrimi gözlenmemiş yani.Evrim teorisi ise kanıtlanmamıştır, ikisi tamamen aynı şeyler değil zaten. Evrim bir yasadır yani.
Bir ara çok ilgiliydim, araştırırdım hep ama araştırmalarım sonucunda inanılır birçok tarafı yok. Özellikle ejderha adam fosilinin, atası sayılacak fosillerden çok ama çok yaşlı olması falan. Evrim mi, devrrim mi bırakmıyor insanda
Düz dunyacılarda çok araştırdıklarını iddia ediyorlar balık gözü lensi ifşa ettik diye video atıyorlar montaj çıkıyor sizinkide aşağı yukarı böyledir.Bir ara çok ilgiliydim, araştırırdım hep ama araştırmalarım sonucunda inanılır birçok tarafı yok. Özellikle ejderha adam fosilinin, atası sayılacak fosillerden çok ama çok yaşlı olması falan. Evrim mi, devrrim mi bırakmıyor insanda.
Aslında Einstein'a göre uzay düz. Yıldızlar yada karamadde uzayı büküyor ve 3B hacim kazandırıyorDüz dunyacılarda çok araştırdıklarını iddia ediyorlar balık gözü lensi ifşa ettik diye video atıyorlar montaj çıkıyor sizinkide aşağı yukarı böyledir.![]()
Evet doğru bunda bir yanlış yok.Aslında Einstein'a göre uzay düz. Yıldızlar yada karamadde uzayı büküyor ve 3B hacim kazandırıyor.