Bir ara çok ilgiliydim, araştırırdım hep ama araştırmalarım sonucunda inanılır birçok tarafı yok. Özellikle ejderha adam fosilinin, atası sayılacak fosillerden çok ama çok yaşlı olması falan. Evrim mi, devrrim mi bırakmıyor insanda :D.
Bir bilgiye inanmak, inanca girer. Evrimin var olmadığını varsaysak bile bunun inanmayla alakası yok. Önce bu aradaki farkı anlamalısın.

Tavsiyem, bir bilgiye inanmaya devam et sen. Boş ver, fazla kafana takma evrimi, kozmolojiyi.. Sana gelmez bunlar. Zaten Allah'a iman esastır. Akıl makıl boş iş bir dindar için. Fazla düşünme sen, sadece iman et.. Allah, sevmez sorgulayanı..

Bir bilgiye inanmak, inanca girer. Evrimin var olmadığını varsaysak bile bunun inanmayla alakası yok. Önce bu aradaki farkı anlamalısın.

Tavsiyem, bir bilgiye inanmaya devam et sen. Boş ver, fazla kafana takma evrimi, kozmolojiyi.. Sana gelmez bunlar. Zaten Allah'a iman esastır. Akıl makıl boş iş bir dindar için. Fazla düşünme sen, sadece iman et.. Allah, sevmez sorgulayanı..
Kendi kendine boş yapıyon ha. Bilgiye inanmak ne oğlum :D.

İlk ben dedim ve sen hala devam ediyon.
Aaaa, sevgili değiliz knk.. Burada birbirimize kur yapmıyoruz.. :rofl:

Ben, senin gibilerle muhatap olmak istemiyorum ama senin gibilerin burada bilgi kirliliğine yol açmasına ya da yanlış bilgi vermesine muhatap olmaktan daha çok karşıyım. O yüzden ister göz ardı et, ister etme.. Yanlış bilgi vermediğin sürece benimle muhatap olmazsın, merak etme..

Aaaa, sevgili değiliz knk.. Burada birbirimize kur yapmıyoruz.. :rofl:

Ben, senin gibilerle muhatap olmak istemiyorum ama senin gibilerin burada bilgi kirliliğine yol açmasına ya da yanlış bilgi vermesine muhatap olmaktan daha çok karşıyım. O yüzden ister göz ardı et, ister etme.. Yanlış bilgi vermediğin sürece benimle muhatap olmazsın merak etme..
Tamam en iyi sensin.