Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Inca herhangi bir şey alınmaz. Xrades 70x30 Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DRAGON
Yetkin
Inca herhangi bir şey alınmaz. Xrades 70x30 Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xrades marka bir üründe alınmaz aynısından aldım perişan etti beni en son çöpe attım.
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Inca IMP-020 mouse pad alınır mı?
Bütçenizi yükseltmeniz gerek.
Koneko Toujou
Üstün
Xrades marka bir üründe alınmaz aynısından aldım perişan etti beni en son çöpe attım.
Bütçenizi yükseltmeniz gerek.
Gayet kaliteli ben hala kullanıyorum. Hatta bu yazıyı yazarken bile klavye mouse pad in üstünde duruyor.
DRAGON
Yetkin
Gayet kaliteli ben hala kullanıyorum. Hatta bu yazıyı yazarken bile klavye mouse pad in üstünde duruyor.
Bilemiyorum, belki klavye ve mouse arasında fark vardır. Xotran ile kullandığımda kafayı yiyordum; ya mouse dönmüyordu ya da hızlı döndürünce kilitleniyordu. Ayrıca, temiz bir yerde kullanmama rağmen inanılmaz toz tutuyordu ve iz bırakıyordu.
Aynı mouse ve mouse pad aynı sorun.Bilemiyorum, belki klavye ve mouse arasında fark vardır. Xotran ile kullandığımda kafayı yiyordum; ya mouse dönmüyordu ya da hızlı döndürünce kilitleniyordu. Ayrıca, temiz bir yerde kullanmama rağmen inanılmaz toz tutuyordu ve iz bırakıyordu.
Koneko Toujou
Üstün
Bilemiyorum, belki klavye ve mouse arasında fark vardır. Xotran ile kullandığımda kafayı yiyordum; ya mouse dönmüyordu ya da hızlı döndürünce kilitleniyordu. Ayrıca, temiz bir yerde kullanmama rağmen inanılmaz toz tutuyordu ve iz bırakıyordu.
Benimkinin üstü berbat çekirdek çöplerinden tozdan geçilmiyor ama hala güzel bir şekilde kullanabiliyorum. Sorun bence sizin mouse da.
Son düzenleme: