İncehesap ayıplı ürünü misli ile değiştirmiyor

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve ayrıca CİMER üzerinden de şikayet oluşturdum. Sonucun ne olacağını bekliyorum; gelişme oldukça tekrar yazacağım. İncehesap ise hâlâ aynı, bot mesajı gibi otomatik cevaplar göndermeye devam ediyor.

10.12.2025
Bende durum karışık penta bana ürünü değiştirip göndermiş ama İncehesap'tan böyle bir dürüm yok aynı şekilde THH cevap gelmedi.

Son düzenleme:
Hayatımda bunlar kadar ilgisiz destek birimi görmedim. Aynı sorunu olan iki ürün yolladım ücret iadesi için. Gelişme olmadığı için servisi aradım, servis; "İncehesap bize ulaştı ve müşteri ücret iadesi değil, değişim istiyor" dedi. İncehesap elinde stok olmadığı ve ücret iadesi de yapmamak için benim adıma yanlış beyan iletmişler. Servise durumu açıklayınca diğer ürünün ücret iadesi giriyorum o zaman dedi ve onun iadesini alabildim. Değişim yapılan ürünü de İncehesap kargoyu teslim almayacağımı bildirmeme rağmen 1 aydır bana kargolayıp duruyor. Destek kayıtlarını da "ürünün 14 günlük cayma süresi geçmiş" gibi konudan alakasız cevaplarla kapatıyorlar. Daha da buradan bedava olsa ürün almam.

Bana da aynısını yaptılar değişim istemediğim halde sanki ben istemişim gibi servise bilgi vermişler servise yazınca öğrendim iade ettim ürünü sırf THH mahkemesi düşsün diye göndermişler bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…