over333

Becerikli
İncehesap üzerinden satın alınmış 2x16 RAM kitini ambalajını kutusunu açmadan ertesi gün kargoya verip geri gönderdim.
Ürün ellerine ulaştıktan sonra servis kaydını açmaları 24 saat sürdü. Şimdi de halen incelemede diyorlar.

Kutusu açılmamış ürünün neyini inceliyorlar acaba bu kadar sürede? İade yapmamak için oyalayıp duruyorlar. Bir daha bu site bedava mal verse bile almam.

Son düzenleyen: Moderatör:
İncehesap üzerinden satın alınmış 2x16 RAM kitini ambalajını kutusunu açmadan ertesi gün kargoya verip geri gönderdim.
Ürün ellerine ulaştıktan sonra servis kaydını açmaları 24 saat sürdü. Şimdi de halen incelemede diyorlar.

Kutusu açılmamış ürünün neyini inceliyorlar acaba bu kadar sürede? İade yapmamak için oyalayıp duruyorlar. Bir daha bu site bedava mal verse bile almam.

Normaldir. Önce o ürünü kendi veya anlaştığı teknik servise götürüyor. Eğer bir şey yoksa iade ederler zaten. Genelde 1-3 iş günü diyorlar.

Hocam ben de benzer bir durum yaşadım. Gaming gecesinden kulaklık aldım, ertesi gün iade ettim. İade süreci 3-4 haftayı buldu. Süreç 20 iş gününü buluyor. Sonuna kadar da bekliyorlar.