Yusufkob

Uzman
"Glorious Model O Wireless" model fareyi Çarşamba günü sipariş etmiştim. Bugün kargo elime ulaştı ancak beklemediğim bir durumla karşılaştım. Kargocunun elinde oldukça büyük bir kutu vardı. Başta yanlış ürün gönderildiğini düşündüm fakat yine de teslim aldım. Kutuyu açtığımda, sipariş ettiğim Glorious Model O Wireless yerine dört adet Logitech MK345 seti gönderildiğini gördüm. Normalde elimdeki fareyi satıp yeni ürünü öyle alacaktım fakat bu olaydan sonra mevcut faremle devam etmeye karar verdim. İyi ki de öyle yapmışım, çünkü Ramazan Bayramı nedeniyle kargo firmalarının 9 Nisan'dan sonra hizmet vermeye başlayacağını öğrendim. Ayrıca, bu süreçte İncehesap'a hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

20250329_134348.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkürler reis. Bu arada ulasamamın sebebi Ramazan Bayramı olmasından kaynaklı Gmail ve benzeri bir şey atmadım sadece müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım Gmail atayim mi bayramdan sonramı atarım?

İnce hesap yapmayı unutmuşlar demek. :hahaha:
Ayrıca kargo firmaları sadece 2 Nisana kadar hizmeti durduracaklar diye biliyorum?

Çok soğuk espri.

Öyleyse iyi hatta bayağı işime gelirde İncehesap ne zaman faaliyete geçecek o önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Yusuf Bey,

Aşağıdaki linkten destek kaydı talebi oluşturmanız durumunda, ürünü tarafımıza ücretsiz gönderebileceğiniz tek kullanımlık kargo geri gönderim kodu vereceğiz. Talep oluştururken kısa bir şekilde konuyu iletmenizi rica ederiz. Ürün tarafımıza ulaştığında en hızlı şekilde işlemlerinizi gerçekleştiriyor olacağız.

https://drive.google.com/file/d/1ArEQr6jdyCWYsriV7XYuajz0b-9VuvQK/view?usp=drive_link