Hasanxcd 31 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 250 Bugün 18:46 #1 Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi. Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.)
Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi. Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.)
DeadlyMania7 103 Seçkin Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 5.395 Çözümler 38 Beğeniler 6.540 Yer Cehennemin dibi Bugün 18:49 #2 Hasanxcd dedi: Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi. Eki Görüntüle 278735 Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.) Genişletmek için tıkla... Kasadan kasaya değişir. Bak içine plastik dişler varsa çıkarırsın
Hasanxcd dedi: Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi. Eki Görüntüle 278735 Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.) Genişletmek için tıkla... Kasadan kasaya değişir. Bak içine plastik dişler varsa çıkarırsın
KS KS Hasanxcd 31 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 250 Bugün 18:49 #3 Değiştirilemiyormuş. https://manuals.plus/binfenix/col-ii-high-airflow-pc-gaming-case-black-manual Umarım uğraştırmazlar. Son düzenleme: Bugün 18:55
Değiştirilemiyormuş. https://manuals.plus/binfenix/col-ii-high-airflow-pc-gaming-case-black-manual Umarım uğraştırmazlar.
yusakaraa 1 Yetkin Katılım 28 Ekim 2024 Mesajlar 997 Çözümler 11 Beğeniler 591 Yer Sakarya Bugün 19:05 #4 Hasanxcd dedi: Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi. Eki Görüntüle 278735 Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.) Genişletmek için tıkla... Gerekirse kargodan özel paketi karşılayıp öyle aldırtacak sizden. Sizi alakadar etmez, geldiği gibi gönderin uğraşmayın.
Hasanxcd dedi: Kasa almıştım, ayağı kırık geldi. Değişim talep ettim, böyle bir cevap geldi. Eki Görüntüle 278735 Bildiğim kadarıyla kasanın ayakları değiştirilemiyor olması lazım. (Emin değilim.) Genişletmek için tıkla... Gerekirse kargodan özel paketi karşılayıp öyle aldırtacak sizden. Sizi alakadar etmez, geldiği gibi gönderin uğraşmayın.
KS KS Hasanxcd 31 Üstün Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 600 Çözümler 2 Beğeniler 250 Bugün 19:06 #5 Direkt olarak BitFenix'in sitesini attım ve böyle bir durum olmadığını söyleyip değişim talebinde bulundum.
Direkt olarak BitFenix'in sitesini attım ve böyle bir durum olmadığını söyleyip değişim talebinde bulundum.