Detaylar
Kim cevapladı?Sorunlu gelip gelmeyeceğinin garantisini burada kimse sana veremez hocam. İncehesap güvenilir mi dersen güvenilir deriz sadece, o kadar.
İkinci el ürün değil sonuçta, sıfır üründe de kusur olasılığı ne kadarsa o kadar. Kargoda ne olur bilemeyiz.
İkinci el ürün değil sonuçta, sıfır üründe de kusur olasılığı ne kadarsa o kadar. Kargoda ne olur bilemeyiz.
@Caner Uncu 'nun dediği gibi sağlam geleceğini kimse garanti edemez. Bu sadece İncehesap için değil her mağaza için geçerli.AOC 24G42E 24 modeli aldım şu anda İncehesap üzerinden. Daha önce siteden alışveriş yapan var mı? Bana yardım edebilecek var mı? Sorunlu gelir mi?
Ayrıca güvenilir bir site. Rahat olabilirsiniz.
Teknoloji işi şans işi hocam en güvenilir firmadan dahi sorunlu ürün gelebilir. 14 gün iade hakkınız mevcut.AOC 24G42E 24 modeli aldım şu anda İncehesap üzerinden. Daha önce siteden alışveriş yapan var mı? Bana yardım edebilecek var mı? Sorunlu gelir mi?
Zaranon
Uzman
Genel olarak sorun yaşayanınız var mı diye sordum teşekkürler birkaç yerde güvenilir bir site değil demişlerdi sağ olun.
Güvenilir rahat olun, sorun yok. Ben de birden fazla kez alışveriş yaptım. Arkadaşın dediği gibi sorun ihtimali sıfır üründe sorun çıkma ihtimaliyle aynı.
emin22
Uzman
teşekkür ederimmGüvenilir rahat olun, sorun yok. Ben de birden fazla kez alışveriş yaptım. Arkadaşın dediği gibi sorun ihtimali sıfır üründe sorun çıkma ihtimaliyle aynı.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-