Merhaba, bugün sabah internet sitesinden tavsiye sistem aldım birkaç özelleştirme ile. Sizce bu sistem ne zaman elime ulaşır? Şu anda ürünler paketleniyor yazısı var. Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu siteden, ilk deneyimim. Önceden deneyimi olan arkadaşlar konuyu aydınlatırsa sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?Daffy Duck
Üstün
İnceHesap'ın kendi sitesinde 1-3 iş gününde kargoya verileceği yazıyor. Geri kalanı da kargonun size ne kadar hızlı ulaştıracağına bağlı. Güle güle kullanın hocam.
Hafta sonuna girdiğimiz için haftaya çarşamba ya da perşembe gelir.
Sağolun. Bazen 10-15 günü bulduğu yazıyor. O yüzden biraz kafama takıldı açıkçası, 10-15 gün olmasada bu haftaiçinde geleceğini düşünüyorum. Montaj yapılması, sistemin test edilmesi derken anca işte.İnceHesap'ın kendi sitesinde 1-3 iş gününde kargoya verileceği yazıyor. Geri kalanı da kargonun size ne kadar hızlı ulaştıracağına bağlı. Güle güle kullanın hocam.
Hocam sisteminiz geldi mi acaba? Ben de 4 eylülde siparis verdim 6 gün geçmesine rağmen hala Ürünler paketleniyor aşamasında.hocam bende 5 gün önce sistem siparişi verdim 5 gündür ürünler paketleniyor yazıyor dün fatura kesildi, sizde fatura kesildikten kaç gün sonra kargoya verdiler?
Hocam sizin sistem kaç gün içinde geldi ?Sağolun. Bazen 10-15 günü bulduğu yazıyor. O yüzden biraz kafama takıldı açıkçası, 10-15 gün olmasada bu haftaiçinde geleceğini düşünüyorum. Montaj yapılması, sistemin test edilmesi derken anca işte.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-