RockyHighway79
Üstün
Bütçeyle alakalı bir mevzu bana göre. 100 milyon doların varsa ve bu parayla 2D oyun yapmışsan, bu oyunun Indie sayılmaması lazım, sayılıyorsa bile.
Bilemiyorum hocam 2D kolay olur.Nedendir bilmiyorum 2D oyunları çok sevmiyorum, ön yargılıyım biraz onlara karşı.
Bence 3D oyun daha kazançlı olur günümüzde.
Bütçe adam gibi yok.Bütçeyle alakalı bir mevzu bana göre. 100 milyon doların varsa ve bu parayla 2D oyun yapmışsan, bu oyunun ındie sayılmaması lazım, sayılıyorsa bile.
Hayır araştırmalarıma göre 2D daha koaly diyorlar hangisi daha koalydır.
2D yapamyı düşünüyorum daha koaly.
Bir bakacağım.
2D tabikide daha kolay olur ancak tecrübeli iseniz 3D yapın.Bilemiyorum hocam 2D kolay olur.
Bütçe adam gibi yok.
O tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Macera oyunu yapabilirsiniz belki.Ben daha çok Undertale, Stardew Valley gördüğüm gibi dedim mesela hangi tür yapmalıyım korku ya da açık dünya hangisi ya da psikolojik bir oyun?
Hayır. Sadece 3D oyunların daha da kazandırdığını söylemek yanlış olur. Şu ana kadar çıkmış bir ton 2D oyun varken ve aralarında epey başarılı olmuş oyunlar varken sadece 3D oyunların daha kazançlı olduğunu söylemek yanlış. Her iki türde oyunlar da iyi yapıldığı zaman ve başlangıçta iyi bir Hype topladığında bal gibi para kazandırıyor.
Bu arada Anthem herhalde Bioware'ın en başarısız işlerinden biriydi. Oyun başta hayatta kalma oyunu olacaktı ama ne olup bittiyse saçma sapan bir Loot-Shooter oyununa dönüştü ve stüdyoyu yerin dibine sokan bir oyun oldu. Çünkü adamlar sadece parayı düşündüler ve sonucunda da cezasını çektiler.
Tabikide öyle ancak günümüzdeki oyunlara, metacritic’e bakın üstlerde çoğunlukla 3D oyunlar var.O tamamen sizin hayal gücünüze kalmış. Macera oyunu yapabilirsiniz belki.
Hayır. Sadece 3D oyunların daha da kazandırdığını söylemek yanlış olur. Şu ana kadar çıkmış bir ton 2D oyun varken ve aralarında epey başarılı olmuş oyunlar varken sadece 3D oyunların daha kazançlı olduğunu söylemek yanlış. Her iki türde oyunlar da iyi yapıldığı zaman ve başlangıçta iyi bir Hype topladığında bal gibi para kazandırıyor.
Bu arada Anthem herhalde Bioware'ın en başarısız işlerinden biriydi. Oyun başta hayatta kalma oyunu olacaktı ama ne olup bittiyse saçma sapan bir Loot-Shooter oyununa dönüştü ve stüdyoyu yerin dibine sokan bir oyun olmuştu. Çünkü adamlar sadece parayı düşündüler ve sonucunda da cezasını çektiler.