Eklendi.

https://techolay.net/sosyal/indir/microsoft-pc-manager.152/ (PC Manager henüz onay bekliyor, görüntüleme sorunu yaşarsanız biraz sonra onaylandığında link aktif olacaktır.)

Eklendi.

Microsoft PC Manager (PC Manager henüz onay bekliyor, görüntüleme sorunu yaşarsanız biraz sonra onaylandığında link aktif olacaktır.)

Ben 4-5 ay önce Beta aşamasındayken indirip kullanmaya başlamıştım. Sanırım şu an program tam sürümüne geçiş aşamasında. Fakat benim hali hazırda kurulu olan versiyonumunda artık Beta ibaresi yer almamakta. (Normalde PC Manager Beta yazardı.) Sanırım tam sürüme geçmiş olabilirim.

PCManager.webp

Eklendi.

Ben 4-5 ay önce Beta aşamasındayken indirip kullanmaya başlamıştım. Sanırım şu an program tam sürümüne geçiş aşamasında. Fakat benim hali hazırda kurulu olan versiyonumunda artık Beta ibaresi yer almamakta. (Normalde PC Manager Beta yazardı.) Sanırım tam sürüme geçmiş olabilirim.

Evet, tam sürüme geçiş yapmış durumda. Hala beta güncellemeleri alıyor fakat şu anda tam sürüm sadece MS Store üzerinden temin edilebiliyor. O linki ekledim.

GOG
BlueStacks
GameLoop
Internet Download Manager (IDM.)

Bu dördünü 30 dakika gibi bir süre sonra ekleyeceğim.