CapFrameX, Xtreme Download Manager ve chaiNNer olabilir.
Detaylar
Kim cevapladı?Eklendi.
PowerToys
PowerToys Microsoft tarafından geliştirilen bir Windows eklenti yazılımıdır. Windows üzerinde daha kapsamlı değişikler ve özelleştirmeler yapabileceğiniz araçları bir arada toplar. Ekran görüntüleri:
Sorun bitmiyorrr
Yetkin
Wushowhide. Windows Update de istemediğiniz güncellemeleri engelleyen program. Windows canary sürümünde Windows Update eski sürücüleri yüklemeye çalışıyor ve bundan bu program sayesinde kurtuluyorum. Belki başkalarına da yardımcı olur. https://download.microsoft.com/down...9cd-4275-8c95-1be17bf70b21/wushowhide.diagcab
Video düzenleme programı Kdenlive gelebilir. Onun dışında Flash emülatörü Ruffle'da güzel olur.
Eklendi. Onay bekliyorsa birazdan açılır.
- Makaleler
- 4
Bunu ekleyebilirim ama dogrudan indirme linki ekleyemem, AMD'nin sitesi dis kaynaktan gelen yonlendirmeleri engelliyor.
Ya da .exe'yi cloud sitelerine yukleyip onun linkini vermem gerek.
Eklendi.
Microsoft PC Manager (PC Manager henüz onay bekliyor, görüntüleme sorunu yaşarsanız biraz sonra onaylandığında link aktif olacaktır.)PowerToys
PowerToys Microsoft tarafından geliştirilen bir Windows eklenti yazılımıdır. Windows üzerinde daha kapsamlı değişikler ve özelleştirmeler yapabileceğiniz araçları bir arada toplar. Ekran görüntüleri:techolay.net
Ben 4-5 ay önce Beta aşamasındayken indirip kullanmaya başlamıştım. Sanırım şu an program tam sürümüne geçiş aşamasında. Fakat benim hali hazırda kurulu olan versiyonumunda artık Beta ibaresi yer almamakta. (Normalde PC Manager Beta yazardı.) Sanırım tam sürüme geçmiş olabilirim.
Eklendi.
Evet, tam sürüme geçiş yapmış durumda. Hala beta güncellemeleri alıyor fakat şu anda tam sürüm sadece MS Store üzerinden temin edilebiliyor. O linki ekledim.Ben 4-5 ay önce Beta aşamasındayken indirip kullanmaya başlamıştım. Sanırım şu an program tam sürümüne geçiş aşamasında. Fakat benim hali hazırda kurulu olan versiyonumunda artık Beta ibaresi yer almamakta. (Normalde PC Manager Beta yazardı.) Sanırım tam sürüme geçmiş olabilirim.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
GOG
BlueStacks
GameLoop
Internet Download Manager (IDM.)
Bu dördünü 30 dakika gibi bir süre sonra ekleyeceğim.
Internet Download Manager
Internet Download Manager (IDM), internet üzerinden dosya indirirken hızı arttırmak ve yönetmek için kullanılan bir yazılımdır. IDM, kullanıcılara indirme işlemlerini durdurma, devam ettirme, zamanlamalı indirme yapma gibi özellikler sunar ve...
GameLoop 64 Bit
Gameloop, bilgisayar kullanıcılarına Android oyunlarını ve uygulamalarını oynamak için özel olarak geliştirilmiş bir emülatör platformudur. Bu platform, oyunculara mobil oyun deneyimini bilgisayar ekranında yaşatırken klavye ve fare desteği gibi...
BlueStacks 10
BlueStacks, bilgisayar kullanıcılarına Android uygulamalarını Windows veya macOS işletim sistemlerinde çalıştırma imkanı sunan bir emülatör yazılımıdır. Bu yazılım, kullanıcıların mobil oyunları veya diğer uygulamaları büyük ekranlı...
GOG Galaxy
GOG, Polonya asıllı video oyun dağıtımcısı CD Projekt'in oyun servisi, artık diğer platformlardaki oyunlarınızı ve arkadaşlarınızı tek bir yerden görüntülemenizi ve erişmenizi sağlıyor.