Linkini bıraktığım yerde LOTR fontu ile nickimi yazdım. İndirttiği dosyada fontun dosyası falan var ve onda da sadece görsel olarak görünüyor harfler. Bu fontta nickimi nasıl kopyalanıp yazılabilir şekilde yapabilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Bunlar görsel. Yazılabilir font değil. Yazılabilir belli başlı şeyler var ve LOTR için olacağını da sanmıyorum. Şekilli yazı gibi absürt isimli sitelerde gördükleriniz sadece yazılabilir olanlardan. Sayıları hem az hem de 1-2 tanesi hariç çöp.
- Makaleler
- 4
Şu an teknik bir aksaklık yüzünden görsel bırakamıyorum ancak verdiğin linkten Free Download yazan yere tıklayıp fontu indirdikten sonra .tff uzantılı dosyaya çift tık yaptıktan sonra sol üstteki ikinci seçenek olan Yükle'ye basacaksın. Artık font sisteminde, şimdi Photoshop üzerinde bu fontu kullanabilir, kullandığın çalışmaları da istediğin şekilde Export edebilirsin.
Photoshop bende yok. Canva veya farklı ücretsiz bir uygulmadan olur mu? Word de olur.Artık font sisteminde, şimdi Photoshop üzerinde bu fontu kullanabilir, kullandığın çalışmaları da istediğin şekilde Export edebilirsin.
Rogue
Uzman
Paint'te bile olur. Fontu yükle yeter.Photoshop bende yok. Canva veya farklı ücretsiz bir uygulmadan olur mu? Word de olur.
- Makaleler
- 4
Hepsinde kullanırsın hocam. Photoshop, font kültürünün en popüleri diye oradan örnek verdim. Dediğim şeyi denedikten sonra Çözüldü - Çözülmedi diye geribildirim verir misiniz?Photoshop bende yok. Canva veya farklı ücretsiz bir uygulmadan olur mu? Word de olur.
Canva'da fontu nasıl bulabilirim hocam?Hepsinde kullanırsın hocam. Photoshop, font kültürünün en popüleri diye oradan örnek verdim. Dediğim şeyi denedikten sonra Çözüldü - Çözülmedi diye geribildirim verir misiniz?
LinuxPengueni
Uzman
- Makaleler
- 2
Font çıkmıyor hocam.
Ekran görüntüsü atıyorum ama Techolay hata veriyor görsel atamıyorum.
- Makaleler
- 4
Text - Brand Kit - Upload a Font yolunu izleyin ve indirdiğiniz arşivden çıkardığınız .tff uzantılı dosyayı yüklemeye çalışın.
Teknik bir aksaklık var, çözülmesi uzun sürmez.Ekran görüntüsü atıyorum ama Techolay hata veriyor görsel atamıyorum.