Bunlar görsel. Yazılabilir font değil. Yazılabilir belli başlı şeyler var ve LOTR için olacağını da sanmıyorum. Şekilli yazı gibi absürt isimli sitelerde gördükleriniz sadece yazılabilir olanlardan. Sayıları hem az hem de 1-2 tanesi hariç çöp.

Şu an teknik bir aksaklık yüzünden görsel bırakamıyorum ancak verdiğin linkten Free Download yazan yere tıklayıp fontu indirdikten sonra .tff uzantılı dosyaya çift tık yaptıktan sonra sol üstteki ikinci seçenek olan Yükle'ye basacaksın. Artık font sisteminde, şimdi Photoshop üzerinde bu fontu kullanabilir, kullandığın çalışmaları da istediğin şekilde Export edebilirsin.

Photoshop bende yok. Canva veya farklı ücretsiz bir uygulmadan olur mu? Word de olur.
Hepsinde kullanırsın hocam. Photoshop, font kültürünün en popüleri diye oradan örnek verdim. Dediğim şeyi denedikten sonra Çözüldü - Çözülmedi diye geribildirim verir misiniz?

Hocam Free Download kısmından indirin, inen .zip uzantılı dosyada bir .ttf uzantılı bir TrueType yazı tipi var. Onu açın, ardından açılan panelde "Yükle" yazan butona basın, fontunuz hayırlı olsun.

@Lorien Hocam direkt fontu aratın.