Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Daha önce açtığım kabul edilmemiş ama gerekli olduğunu düşünüyorum. En azından bitiş tarihi belirtilen indirimlerde girilmesi zorunlu olsun ve bitiş tarihi geldiğinde konu otomatikman "sonlanan indirimler" kategorisine girsin. Şu bütçe ve sistem bilgilerini yazdigimiz kısım gibi bir yer gelebilir ve o tarih gelince kendiliğinden kapanır konu.

Artıladım.

Ekstra olarak belirli şartlara sahip üyelerin indirim konularına onay almaksızın konu açabilme hakkı olsa fena olmaz. Bazı indirimler çok kısa sürebiliyor veya bir anlık hatadan kaynaklı olabiliyor. Ben Technopat'ta bir ara çok takıldığım için indirim konularına daha yeni açılmışken denk gelebiliyordum, bundandır ki baya bir şey almıştım zamanında beleş fiyatına.

Artıladım.

Ekstra olarak belirli şartlara sahip üyelerin indirim konularına onay almaksızın konu açabilme hakkı olsa fena olmaz. Bazı indirimler çok kısa sürebiliyor veya bir anlık hatadan kaynaklı olabiliyor. Ben Technopat'ta bir ara çok takıldığım için indirim konularına daha yeni açılmışken denk gelebiliyordum, bundandır ki baya bir şey almıştım zamanında beleş fiyatına.
Evet bazı indirim konularında görüyorum 2 mesaj sonra tükendi diyorlar. Halbuki onay beklemeseydi belki de alacaktı forumdaki kişiler.

Artılıyorum. Vatan Bilgisayar indiriminde ne zaman biteceğini sorduğumda kimse cevaplamamıştı ve borç aldığım parayla RX 9060 XT alacaktım, ancak alacağım günün akşamı indirimi kaçırdım. :)

En azından bitiş tarihi belirtilen indirimlerde girilmesi zorunlu olsun ve bitiş tarihi geldiğinde konu otomatikman "sonlanan indirimler" kategorisine girsin.
Sistem bilgileri paylaştığımız gibi bir ekrana kampanya detayları yazılabilir ve kullanıcı buradan takip edebilir. Bu özellik kullanıcıların takibini kolaylaştırabileceği gibi Moderasyon Ekibi için de kolaylık olur.
Artılıyorum. Vatan Bilgisayar indiriminde ne zaman biteceğini sorduğumda kimse cevaplamamıştı ve borç aldığım parayla RX 9060 XT alacaktım, ancak alacağım günün akşamı indirimi kaçırdım. :)
Vatan Bilgisayar indirimlerinin ne zaman biteceğini kestirebilmek zor. Gece fırsatları dışında tarih verildiğine denk gelmedim. Yanlış mı hatırlıyorum?

Sistem bilgileri paylaştığımız gibi bir ekrana kampanya detayları yazılabilir ve kullanıcı buradan takip edebilir. Bu özellik moderasyon ekibi için de kolaylık olur.

Vatan Bilgisayar indirimlerinin ne zaman biteceğini kestirebilmek zor. Gece fırsatları dışında tarih verildiğine denk gelmedim. Yanlış mı hatırlıyorum?
İndirimler bitmeden 1 saat önce konuya aslında yazılmış ama başka birine cevap verildiği için göremedim, çok fazla anlık yazan kişi vardı. :(

Her indirimde bir bitiş tarihi olmuyor, bazen de indirimlerde stok bitebiliyor bu sebeple tutarsız bir öneri. Bunun yerine bu öneriye daha sıcak bakıyoruz: