Telefon hepten gitmez değil mi çünkü Vodafone'ya götürcez baksınlar diye yarın ya da diğer gün ama deneyeyim yine de. Fotoğraflarımı nasıl kurtaracağım peki.
Cihazı sıfırlamadan önce ayarlara girip uygulamalar kısmından XOS launcher şeklinde aratıp uygulamayı durmaya zorlayıp verilerini temizleyip dener misiniz?
Telefon hepten gitmez değil mi çünkü Vodafone'ya götürcez baksınlar diye yarın ya da diğer gün ama deneyeyim yine de. Fotoğraflarımı nasıl kurtaracağım peki.
Cihazı sıfırlamadan önce ayarlara girip uygulamalar kısmından XOS Launcher şeklinde aratıp uygulamayı durmaya zorlayıp verilerini temizleyip dener misiniz?
Ama depolama yerine giriyorum ayarlar buna izin veriyor yine bir şey yapamıyorum ama sadece programlar 30 GB diyor resim video ve diğerleri 0 MB filan diyor.
Cihazı sıfırlamadan önce ayarlara girip uygulamalar kısmından XOS Launcher şeklinde aratıp uygulamayı durmaya zorlayıp verilerini temizleyip dener misiniz?
Hocam hiç güncelleme yaptınız mı? Yabancı kaynaklarda biraz arama yaptım çok bir şey bulamadım ama birkaç yerde sorunun güncelleme almamış olması olduğu söyleniyor.