Cihazı sıfırlamadan önce ayarlara girip uygulamalar kısmından XOS launcher şeklinde aratıp uygulamayı durmaya zorlayıp verilerini temizleyip dener misiniz?Telefon hepten gitmez değil mi çünkü Vodafone'ya götürcez baksınlar diye yarın ya da diğer gün ama deneyeyim yine de. Fotoğraflarımı nasıl kurtaracağım peki.
Detaylar
Kim cevapladı?HDDKullanıyorum
Üstün
Telefon hepten gitmez değil mi çünkü Vodafone'ya götürcez baksınlar diye yarın ya da diğer gün ama deneyeyim yine de. Fotoğraflarımı nasıl kurtaracağım peki.
Sadece tüm verileriniz silinir onun dışında sorun olmaz.
Telefon hepten gitmez, cihazı bilgisayara bağlayıp resimleri alabilirsiniz diye düşünüyorum. Depolama alanı duruyor çünkü.Telefon hepten gitmez değil mi çünkü Vodafone'ya götürcez baksınlar diye yarın ya da diğer gün ama deneyeyim yine de. Fotoğraflarımı nasıl kurtaracağım peki.
Cihazı sıfırlamadan önce ayarlara girip uygulamalar kısmından XOS Launcher şeklinde aratıp uygulamayı durmaya zorlayıp verilerini temizleyip dener misiniz?
Reis ayarlara giriyor ayarlarda başka bir şeye tıklayınca uygulama durduruldu hatası veriyor.
Ui'dan kaynaklanan bir hata sebebiyle erişemediği belirtilmiş.Telefon hepten gitmez, cihazı bilgisayara bağlayıp resimleri alabilirsiniz diye düşünüyorum. Depolama alanı duruyor çünkü.
Telefon hepten gitmez, cihazı bilgisayara bağlayıp resimleri alabilirsiniz diye düşünüyorum. Depolama alanı duruyor çünkü.
Ama depolama yerine giriyorum ayarlar buna izin veriyor yine bir şey yapamıyorum ama sadece programlar 30 GB diyor resim video ve diğerleri 0 MB filan diyor.
UI'dan kaynaklanan bir hata sebebiyle erişemediği belirtilmiş.
O ne ki.
O zaman attığım reset yönteminden başka yapacak bişey yok. Geçmiş olsun.Reis ayarlara giriyor ayarlarda başka bir şeye tıklayınca uygulama durduruldu hatası veriyor.
Kullanıcı arabirimi.
Hmm, cihazda USB seçenekleri de çıkmıyor demek. O zaman bilemiyorum.Ui'dan kaynaklanan bir hata sebebiyle erişemediği belirtilmiş.
Cihazı sıfırlamadan önce ayarlara girip uygulamalar kısmından XOS Launcher şeklinde aratıp uygulamayı durmaya zorlayıp verilerini temizleyip dener misiniz?
Dediğini yaptım bakalım ayar yapıyor diyor.
Hmm, cihazda USB seçenekleri de çıkmıyor demek. O zaman bilemiyorum.
Animasyon hiçbir şey gelmiyor ekrana yukarıda bildirim çubu var ya onu bile çekince gelmiyor parmak izi bile çalışmıyor.
Bu arada masaüstü diyor Telefon'da normal mi?
- Makaleler
- 3
Hocam hiç güncelleme yaptınız mı? Yabancı kaynaklarda biraz arama yaptım çok bir şey bulamadım ama birkaç yerde sorunun güncelleme almamış olması olduğu söyleniyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-