BirForumcuKişi

Üstün
Merhaba arkadaşlar. İngilizce konusma ve dinleme olucagım zaman 10 Kasım'da görevliydim. İşte 1-2 hafta hocanın derslerine girdim hoca halederiz diye yapamadım. Anneanem de kaza sonucu yogun bakıma alındı, salı ve bugün gitmedim ama raporum var. Sınav olarak 21 girildi. Hoca konusma ve dinelme yapar mı? Sorumlu olarak girmedim. Bir dahaki ders haftaya. WhatsApp'tan sizce mesaj gönderiyim mi?

Merhaba arkadaşlar. İngilizce konusma ve dinleme olucagım zaman 10 Kasım'da görevliydim. İşte 1-2 hafta hocanın derslerine girdim hoca halederiz diye yapamadım. Anneanem de kaza sonucu yogun bakıma alındı, salı ve bugün gitmedim ama raporum var. Sınav olarak 21 girildi. Hoca konusma ve dinelme yapar mı? Sorumlu olarak girmedim. Bir dahaki ders haftaya. WhatsApp'tan sizce mesaj gönderiyim mi?
Sınavı yapar.

Yapmalı resmî olarak. Çünkü e-Okul'a sadece yazılı sınav notu girilmiyor. 3 boşluk oluyor; Dinleme, Konuşma ve Yazılı. Öğretmen bu üçünün notlarını giriyor ve e-Okul bu üçünün ortalamasını belirleyip tek 1 sınav notu işliyor. Yani hocanın konuşma ve dinlemeyi yapması lazım. Yapmazsa hoca ile iletişime geçin.

Yapmalı resmî olarak. Çünkü e-Okul'a sadece yazılı sınav notu girilmiyor. 3 boşluk oluyor; dinleme, konuşma ve yazılı. Öğretmen bu üçünün notlarını giriyor ve e-Okul bu üçünün ortalamasını belirleyip tek 1 sınav notu işliyor. Yani hocanın konuşma ve dinlemeyi yapması lazım. Yapmazsa hoca ile iletişime geçin.

Hocam bugün olacaktım ama cidden yataktan cıkamayacağım sekilde hastaydım konusmayı yapar ama dinlemeyi beklemiyorum bir de sizce yarın bulup söylemeli miyim yoksa haftaya dersi beklemelimiyim?