Mr. Beast gibi yabancı kanalları alt yazı ile izleyip az da olsa bir şeyleri çevirebilmek istiyorum. İzleye izleye alt yazıya bile ihtiyaç duymam belki. Var mı öneriniz? Anlaşılabilir bir kanal?
Detaylar
Kim cevapladı?Mr. Beast gibi yabancı kanalları alt yazı ile izleyip az da olsa bir şeyleri çevirebilmek istiyorum. İzleye izleye alt yazıya bile ihtiyaç duymam belki. Var mı öneriniz? Anlaşılabilir bir kanal?
Linus tech tips.
Bence PC'den oyun oynuyorsanız o daha çok içine çekiyor ve sarıyor. Daha da öğretici olur, oyunlara ben bazen yama kurmadan İngilizce alt yazılı hiç bir destek almadan çevirmeye çalışıyorum.Mr. Beast gibi yabancı kanalları alt yazı ile izleyip az da olsa bir şeyleri çevirebilmek istiyorum. İzleye izleye alt yazıya bile ihtiyaç duymam belki. Var mı öneriniz? Anlaşılabilir bir kanal?
EzioAuditore21
Yetkin
Duolingo uygulaması da kullanabilirsiniz ama şöyle söyleyeyim orda öğrendiğiniz kelimeleri Telefona veya Deftere not alın. Ara ara okuyun kelime bakımından sizi iyi geliştirir.Mr. Beast gibi yabancı kanalları alt yazı ile izleyip az da olsa bir şeyleri çevirebilmek istiyorum. İzleye izleye alt yazıya bile ihtiyaç duymam belki. Var mı öneriniz? Anlaşılabilir bir kanal?
- Makaleler
- 7
Son 15 ila 20 yıldır 1000 üzerinde kanalda aboneliğim var. Bazılarını tavsiye etmeye çalışacağım. Sadece bir göz gezdirsen bile olur. Teknolojiyle alakalı kanallara öncelik vermeye çalışacağım. Bazıları programlamaya ilgin yoksa ağır gelebilir onları izlemezsin.
The 8-Bit Guy
Modern Vintage Gamer
LGR
Michael MJD
f4mi
Marques Brownlee
ShortCircuit
Austin Evans
iPhoneDo
Two Minute Papers
MattKC
there oughta be
Scott The Woz
NCommander
Explaining Computers
The Cherno
ThinMatrix
8-Bit Show and Tell
Enes Yilmazer
Vox
Business Insider
Insider Food
Great Big Story
Grunge
VICE
Voices of Music
Outdoor Boys
Mark Rober
Modern Vintage Gamer
LGR
Michael MJD
f4mi
Marques Brownlee
ShortCircuit
Austin Evans
iPhoneDo
Two Minute Papers
MattKC
there oughta be
Scott The Woz
NCommander
Explaining Computers
The Cherno
ThinMatrix
8-Bit Show and Tell
Enes Yilmazer
Vox
Business Insider
Insider Food
Great Big Story
Grunge
VICE
Voices of Music
Outdoor Boys
Mark Rober
Mr. Beast gibi yabancı kanalları alt yazı ile izleyip az da olsa bir şeyleri çevirebilmek istiyorum. İzleye izleye alt yazıya bile ihtiyaç duymam belki. Var mı öneriniz? Anlaşılabilir bir kanal?
Leon Massey güzel bir kanal, pek bilinmez ama videoları güzeldir.
- Makaleler
- 7
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS