YunaUK

Becerikli
Merhaba. Son 3 yıldır arkadaşlarım azaldığı icin hem İngilizce öğrenmek hem arkadaş edinmek icin İngilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum. Arkadaş edinmek için İngilizce kursuna gitmek mantıklı mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2-3 farklı kurs merkezine gittiğimde yaşıtım pek yoktu. Sizin yaşınızı bilmiyorum ama benim gittiğim yerlerde genellikle 25 yaş üstü insanlar vardı. Onların da amacı bir an önce İngilizce öğrenip gitmek olduğu için pek sohbet edilmiyordu. Yine de 1-2 tane arkadaş canlısı kişi mutlaka oluyordu. Gideceğiniz yerde sınıfın yaş ortalamasını sorup ona göre kayıt olmanızı tavsiye ederim.

Ben 2-3 farklı kurs merkezine gittiğimde yaşıtım pek yoktu. Sizin yaşınızı bilmiyorum ama benim gittiğim yerlerde genellikle 25 yaş üstü insanlar vardı. Onların da amacı bir an önce İngilizce öğrenip gitmek olduğu için pek sohbet edilmiyordu. Yine de 1-2 tane arkadaş canlısı kişi mutlaka oluyordu. Gideceğiniz yerde sınıfın yaş ortalamasını sorup ona göre kayıt olmanızı tavsiye ederim.

Mayıs ayı gibi kurs merkeziyle görüşmeye gitmiştim detaylıca fiyatları vb anlatılar ama sınıf ya da yaş ortalamasıyla özellikle soru sormadım ayrıca 18 yaş altıyım ayrıca yine de arkadaş bulmak icin İngilizce kursuna gitmekte kararsız kaldım yine de teşekkür ederim.