Bana ne bildigini soyle. Bir hata yasadiginda İngilizce bir şey gorunce korkup kapatmiyorsan o zaman filmleri dizileri izlemeye basla. Yok gercekten temelim, hiç bilmiyorum diyorsan ki three ve tree orneginden anladigim o kadar iyi bilmiyorsun.
Yapacagin seyler basit.
Her seyi İngilizce kullan. Aklina gelen her şey.
Duolingo gelistirir sadece bos vakitlerinde odaklanip kullan, Duolingo icin vakit ayirma, bos vaktini Duolingo'ya ayir (metroda yapmak en iyisi
)
Onun haricinde YouTube'yi İngilizce izle guven bana Türkçe iceriklerin cogu rezalet ingilizcelerini izle.
Bildigin sevdigin cizgi filmleri İngilizce izle.
Oynadigin oyunlari İngilizce oyna. Mumkunse Türkçe konusma ve yeni seyler kat. Normalde bazi abonelikli buyuk forum platformlarini onerirdim de şu an yapay zeka o noktaya geldi zaten. GPT'ye sor bugün bunlari ogrendim bana cumleli sorular yap sinavdaymisim gibi hazirla, hatalarimi anlat falan de zaten cok iyi anlatiyor o konulari rahat edersin.
Bu noktadan sonra yapacagin bir şey yok, Amerika'da bulunan 1000 sayfali eski bir kitabi yeniden yazmayacaksan veya Amerika'ya tasinip televizyonlarda calismayacaksan bundan sonrasi bos. Konus gec, kimse takmiyor aksanini dil bilgini. Derdini anlat kafi