Konuya yazmadım zaten ilk muhabbeti açıldığı zaman ben kendim sormuştum. Sizin bir hatanız yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Gördüğüm kadarıyla orayı da ele geçirmişler.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hocam okul için gidiyorsa sorun olmaz. Bu tek hücreli amiplerin toplu olduğu mahallelerin yanlarından geçmesin yeter.
Hocam aslında onun Türk olmakla çok alakası yok. Daha çok maddi durum ve sicil ile alakalı. Daha geçenlerde Schengen vizesi aldım. Sonraki ay 1-2 haftalığına güzel bir yere giderim büyük ihtimal.Eğer Türkseniz, vize almak için 40 takla atmanız gerekiyor.
Türkleri ayrı bir kefende değerlendiriyorlar, ondan bahsediyorum. Suriyeliler/Afganlar gibi mülteci olarak görüyorlar vize aşamasında Türkleri.Hocam aslında onun Türk olmakla çok alakası yok. Daha çok maddi durum ve sicil ile alakalı. Daha geçenlerde Schengen vizesi aldım. Sonraki ay 1-2 haftalığına güzel bir yere giderim büyük ihtimal.
Bunun için çok güzel bir örneğim var, bir yakınım ziyaret vizesi alıyordu bize ziyaret için. Vizeleri ret edildi. Sebep? Geri döneceklerine inanmamaları, sığınmacı olduklarına inanmaları. Halbuki gerekli tüm kanıtları sağlamışlardı uçak bileti vb.
b.dennis
Uzman
Konuyu hortlatıyorum fakat yaklaşık son 5 aydır Londra'daydım. Bazı zamanlar ben bile kendimi tehlikede hissettim. Normalde Durham diye bir şehirde yaşıyorum staj için Londra'ya gittim önümüzdeki hafta tekrardan Durham'a döneceğim. Yaşadığım yere kıyasla Londra gerçekten rezalet insanlarından tut havasına (bisikletim çalındı). Gündüz pek sıkıntı yok, problem hava karardıktan sonra başlıyor. İngiltere'ye okumaya giden tek kişi senin kız arkadaşın değil. Burada bizim gibi bir sürü international öğrenci var, İçin rahat olsun, her ne kadar mülteci dolu olsa da (İngiliz nüfusu diğer etnik gruplara kıyasla azınlıkta) orası muz cumhuriyeti değil. Bu mesaj seni rahatlatır mı daha mı strese sokar bilmem ama bence londra pen de güvenli bir yer değil. Ama tecavüz falan öyle şeyler olmaz kafanı takma. Maksimum cüzdanı veya telefonu gider.
Enfauser
Uzman
Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla İngiltere Afgan, Paki ve Hindu kaynıyor. Şeriat isterüz diye sokaklara dökülen zombi kitle var. Her gün 14 yaşında kızlarla buluşmak isteyen bir M wörd yakalanıyor. Dikkatli olmasında fayda var. Tabii ki her semt böyle değildir ama bunlar aynı zamanda Uber şöförlüğü de yapıyorlar. Hatta bir M wörd, diğer M wörd'ü takside müşterisini istismar ederken yakalamıştı, Ramazan'da tecavüz etme bari demişti. Çok düşünceli insanlar aslında![]()
Never lose your UEFI USB.
İngilizlerin tepkisi yok mu bu duruma? N veya F denerek bastırılıyorlar mı? TR'den tehlikeli olacağını zannetmiyorum ben kendimi sık sık gitmeme rağmen Beşiktaş'ta güvende bulmuyorum ki Türkiye'nin iyi yerlerinden. (Olması gereken daha çok gidilen yerde daha çok güvende duygusunun gelişmesi
Hacıosman metronun civarında bile taciz olayı olmuştu
Öğrenci olduğum için sık gittiğim yerler.
Hacıosman metronun civarında bile taciz olayı olmuştu
Öğrenci olduğum için sık gittiğim yerler.