Selamlar, kız arkadaşım İngiltere'ye okumaya gidecek ancak ben bu dönemde yanında olamayacağımdan dolayı ve gerek sosyal medya gerek haberlerde olsun İngiltere'de mültecilerin çok fazla taciz, tecavüz ve cinayete sebep olduklarını okumuştum. Bunların Türkiye'ye oranı nedir? Cidden kafadan atamıyorum iğrenç düşünceleri lütfen fikrinizi belirtin.
Detaylar
Kim cevapladı?Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla İngiltere Afgan, Paki ve Hindu kaynıyor. Şeriat isterüz diye sokaklara dökülen zombi kitle var. Her gün 14 yaşında kızlarla buluşmak isteyen bir M wörd yakalanıyor. Dikkatli olmasında fayda var. Tabii ki her semt böyle değildir ama bunlar aynı zamanda Uber şöförlüğü de yapıyorlar. Hatta bir M wörd, diğer M wörd'ü takside müşterisini istismar ederken yakalamıştı, Ramazan'da tecavüz etme bari demişti. Çok düşünceli insanlar aslında 
Son düzenleme:
Geraltın kılıcı
Üstün
Çok daha iyidir.Selamlar, kız arkadaşım İngiltere'ye okumaya gidecek ancak ben bu dönemde yanında olamayacağımdan dolayı ve gerek sosyal medya gerek haberlerde olsun İngiltere'de mültecilerin çok fazla taciz, tecavüz ve cinayete sebep olduklarını okumuştum. Bunların Türkiye'ye oranı nedir? Cidden kafadan atamıyorum iğrenç düşünceleri lütfen fikrinizi belirtin.
Anakin Skywalker
Becerikli
Göçmenlerin çok olduğu bir yer ama olacağı varsa burada yine olur. Önemli olan önlem alabilmek.
Polonya'ya gidin hocam. Evet bir İngiltere gibi gelişmiş değil. Ama her önüne geleni almıyorlar.
Geraltın kılıcı
Üstün
Polonya'ya gidin hocam. Evet bir İngiltere gibi gelişmiş değil. Ama her önüne geleni almıyorlar.
İngiliz'ler o kadar kötü değiller. Bizim ülke zaten yol geçen hanı gibi bir şey. Adamlar toplantı yapıyorlar sanki (kötü anlamda)!
Maalesef İngiltere her önüne geleni almıyor, en azından Türkler açısından bakarsakPolonya'ya gidin hocam. Evet bir İngiltere gibi gelişmiş değil. Ama her önüne geleni almıyorlar.
Hocam onu ilk başta söyledim kabul etmedi zaten.Polonya'ya gidin hocam. Evet bir İngiltere gibi gelişmiş değil. Ama her önüne geleni almıyorlar.
Görmedim pardon.