dandadan

Uzman
Yer
Antalya
Selamlar, kız arkadaşım İngiltere'ye okumaya gidecek ancak ben bu dönemde yanında olamayacağımdan dolayı ve gerek sosyal medya gerek haberlerde olsun İngiltere'de mültecilerin çok fazla taciz, tecavüz ve cinayete sebep olduklarını okumuştum. Bunların Türkiye'ye oranı nedir? Cidden kafadan atamıyorum iğrenç düşünceleri lütfen fikrinizi belirtin.

Sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla İngiltere Afgan, Paki ve Hindu kaynıyor. Şeriat isterüz diye sokaklara dökülen zombi kitle var. Her gün 14 yaşında kızlarla buluşmak isteyen bir M wörd yakalanıyor. Dikkatli olmasında fayda var. Tabii ki her semt böyle değildir ama bunlar aynı zamanda Uber şöförlüğü de yapıyorlar. Hatta bir M wörd, diğer M wörd'ü takside müşterisini istismar ederken yakalamıştı, Ramazan'da tecavüz etme bari demişti. Çok düşünceli insanlar aslında 🥰

Son düzenleme:
Selamlar, kız arkadaşım İngiltere'ye okumaya gidecek ancak ben bu dönemde yanında olamayacağımdan dolayı ve gerek sosyal medya gerek haberlerde olsun İngiltere'de mültecilerin çok fazla taciz, tecavüz ve cinayete sebep olduklarını okumuştum. Bunların Türkiye'ye oranı nedir? Cidden kafadan atamıyorum iğrenç düşünceleri lütfen fikrinizi belirtin.
Çok daha iyidir.