Makaleler
1
Bence çok doğru bir karar. Oradaki halk buna nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum ama siyasetten bağımsız bir şekilde burada olsa halkın "şeriat getiriyorlar", "hayatımıza karışıyorlar" gibi yorumlar yapacağını gözümde canlandırıyorum.

18 olmadan önce istediğin değişikliği yap ama 18 yaşını geçmişlere izin versinler bari. Kendine zarar veren kendisine veriyor. Zaten İngiltere'nin başında ki adam İngiliz bile denemez. Tek şükrettiğim şey bu kararlar İskoçya'da geçerli değil.

Hocam neredeyse tamamen yasaklandı derken 2009'dan sonra doğanların alamaması normal değil mi? Legal sigara kullanma yaşı 2006 zaten.

Haberin içeriğine bakmamışsınız sanırım. Sözün özü, 2009'da doğduysan ve bu yıllardan sonra doğduysan, hayatın boyunca artık sigara sana yasak. Bu nesil yaşlanınca tam anlamıyla İngiltere'de sigara yasaklanmış olacak. Umarım anlatabilmişimdir.

Bence çok doğru bir karar. Oradaki halk buna nasıl tepki vereceklerini bilmiyorum ama siyasetten bağımsız bir şekilde burada olsa halkın "şeriat getiriyorlar", "hayatımıza karışıyorlar" gibi yorumlar yapacağını gözümde canlandırıyorum.
Esrara alan açmak için ne yapacaklarını şaşırdılar.

Çok iyi olmuş. Sigara içicilerini geçtim onlar yüzüne olan sekonder veya tersiyer pasif içiciler astım, koah, kronik bronşit gibi hastalıklarla mücadele etmek zorunda kalıyordu. Bence bir nevi yaşama hakkını gasp etmiş oluyorlardı. Keşke ülkemize de gelse.
Zaten gelmişti.
1713349170846.webp