18 yaşından küçük olmadığım ve ininal kullanmayı bıraktığım için kuralları takip etmiyorum. Evet, güncellenmiş. Kontrol ettiğimde artık İninalden ininal hesabına bile para atılamıyor.

Evet maalesef böyle bir saçmalık çıktı. 18 yaşıma daha girmediğim için ben de kullanamıyorum özellikleri, aşırı sinir bozucu bir durum. Hesabı kapatıp kendime banka kartı açtırdım direkt.

Para kesme işi kalkalı 1-2 yıl oldu. Ama evet, Tosla çok daha mantıklı. (veya direkt olarak banka kartı açtırmak.)

Banka kartı açtırmak en mantıklısı, fakat ailesi izin vermiyor olabilir.
Bu durumda Tosla en mantıklısı. Ara sıra kampanya falan oluyor, ilk klavyemi şoK'den alırken kampanyaya katılmıştım. 300 TL harcamama 50 TL falan Payback yapmıştı, o Rampage klavyeyi 4 sene kadar kullandım :D 50 lirayla da oyun almıştım.

Banka kartı açtırmak en mantıklısı, fakat ailesi izin vermiyor olabilir.
Bu durumda Tosla en mantıklısı. Ara sıra kampanya falan oluyor, ilk klavyemi şoK'den alırken kampanyaya katılmıştım. 300 TL harcamama 50 TL falan Payback yapmıştı, o Rampage klavyeyi 4 sene kadar kullandım :D 50 lirayla da oyun almıştım.
Hocam normal banka kartım mevcut zaten de ben ininal kartı yıllardır internetten alışveriş yapmak için kullanıyordum, alışkanlık olmuştu başkasına geçmeye üşeniyordum ama bu sefer ben de bıktım, muhtemelen yine ön ödemeli kart alacağım bu gibi işler için.