Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
T.C. kimlik ile hesabınızı onaylamanız lazım. Yeni yönetmeliğe göre artık çoğu İninal, Papara, Tosla benzeri banka uygulamasında böyle. T.C. kimliğinizi doğrulamadan online işlem yapamıyorsunuz.
T.C. Kimlik ile hesabınızı onaylamanız lazım. Yeni yönetmeliğe göre artık çoğu ininal, Papara, Tosla benzeri banka uygulamasında böyle. T.C. Kimliğinizi doğrulamadan online işlem yapamıyorsunuz.
15 yaşımda olduğum için bu T.C. Doğrulama çıkmıyor ne yapmalıyım.
- Makaleler
- 62
Hesap doğrulaması olması lazım orada. Oraya gireceksin sanırım T.C. kimlik bilgilerini. Telefonunda NFC olması gerekiyor bir de. Yoksa hiç boşuna uğraşma. NFC olmadan olmuyor çünkü.15 yaşımda olduğum için bu T.C. Doğrulama çıkmıyor ne yapmalıyım.
Son düzenleme:
murim
Uzman
15 yaşımda olduğum için bu T.C. Doğrulama çıkmıyor ne yapmalıyım.
Papara uygulamana giriş yaptıktan sonra ana sayfada daha iyi Papara deneyimi bildirimine dokunarak “velinden onay iste” bildirimine dokunarak onay için izin isteyebilirsin. Velin Papara'lı ise Papara uygulamasına giriş yaptığında ana sayfada onay isteğini görebilir.
İninalda nasıl bilmiyorum da Papara'da böyle.
İtemSatış.com
Resmî Hesap
Merhaba değerli Techolay.net kullanıcıları.
Bu konuyu netleştirmek adına bilgilendirmemiz;
Türkiye'deki resmi düzenlemeler sebebiyle Elektronik Para şirketleri üzerindeki denetim artırıldı. Artık sözleşmeli veya kimlik doğrulamalı hesap sahibi değilseniz internet alışverişiniz kısıtlanıyor. Hesabınızı doğruladıktan sonra İtemSatış'a İninal, Papara veya FUPS gibi elektronik para şirketleriyle ödeme yapabilirsiniz.
Saygılarımızla.
Bu konuyu netleştirmek adına bilgilendirmemiz;
Türkiye'deki resmi düzenlemeler sebebiyle Elektronik Para şirketleri üzerindeki denetim artırıldı. Artık sözleşmeli veya kimlik doğrulamalı hesap sahibi değilseniz internet alışverişiniz kısıtlanıyor. Hesabınızı doğruladıktan sonra İtemSatış'a İninal, Papara veya FUPS gibi elektronik para şirketleriyle ödeme yapabilirsiniz.
Saygılarımızla.