Sukru

Başarılı
Fiyatı diğer RTX 5080'lerle kıyaslanınca oldukça uygun geldi bana. Neden bu kadar ucuz sizce? Bu ekran kartı hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.

2025-09-10 11_28_38-.webp

Daha mütevazi bir soğutma sistemine sahip. Isınma sorunu yaşatmaz fakat buz gibi veya çok sessiz değil. En azından diğer 5080'lere nazaran. Benim çok beğendiğim bir kart bu. En küçük 5080'lerden birisi olduğu için daha kompakt kasalara uzunluğuyla da kalınlığıyla da sığabilir. ITX sistem dizmeyi düşündüğüm dönemde almak istediğim kart buydu.

Fiyat da fena değilmiş. Bence 5080 GameRock veya Colorful iGame için 4-5 bin lira vermek (bütçe elveriyor ise) daha makul olabilir. Biraz daha uzun ve kalın olmalarından mütevellit, daha iyi soğutma ve daha yakışıklı bir tasarım (tabii umrunuzdaysa bu nokta) mümkün. Ben 5080 GameRock'tan aşırı memnunum mesela.

Üst seviye bu tip markaları çok alma taraftarı değilim üzerine azıcıkta ekleyebilirseniz en azından Zotac Palit PNY marka ekran kartı almanı şiddetle tavsiye ederim.

Üst seviye bu tip markaları çok alma taraftarı değilim üzerine azıcıkta ekleyebilirseniz en azından Zotac Palit PNY marka ekran kartı almanı şiddetle tavsiye ederim.
Satın alacağımdan değil hocam sadece neden bu kadar ucuz olduğunu ve diğer insanların bu ekran kartı hakkında ne düşündüğünü merak etmiştim. Şu anki sistemimi yeni aldım ve gayet memnunum zaten.