boğuşmadan sıkıp geçiyorsunuz
Hocam kartı Sakarya' ya alıp gelirim bir kez göreyim sizden boşa gitmesin 2.000 TL. :)
Hocam, aynı şeyi 2 defa yazdığınızıEki Görüntüle 255923 görünce atayım dedim. Ben almıştım 6 ay önce. Yetmez diye 2 tane 30 gr aldım:)
Bütçeyi ayarlıyayım ben de alacağım ama uzun süre beklerse bozulur mu bilemedim. Buzdolabında mı saklasak :)

:)hocam kartı Sakarya'ya alıp gelirim bir kez göreyim sizden boşa gitmesin 2.000 TL. :)

Bütçeyi ayarlıyayım ben de alacağım ama uzun süre beklerse bozulur mu bilemedim. Buzdolabında mı saklasak :)

Sıcak yerde olmadığı sürece bozulmuyormuş. Ben yatağımın altına koydum, serin yer:)

@Ayhan Dönmez hocam. Macunu değiştirdim. Çok fazla acemilik yapmadım ama sürmedi zordu. Hafif ısıtmaya çalıştım olmadı sonra eldivenle parmağımla yaydım. Kalın oldu diye endişe ettim ama yine de denedim. Ayrıca fanlarını da temizledim kulak çöpü ile tek tek. Aynı fan hızında denedim ki görebileyim diye sonucu. 6 derece düştü. Bütün ekstra fanları çıkarttım. Yalnız egzoz fanı Lancool 216 ile gelen orijinal fandı. Ben Arctic P14 Pro argb taktım. Şu sıcakta 6 derece gayet yeterli. VC olmayan bir kart için FurMark testi de gayet iyi.

Evet kasa kapağı kapalı sonuç şöyle:
(kasa kapağı açık da fark etmiyor çünkü kasa da hava fena akıyor.

IMG_7569.webp

IMG_7567.webp