Bu markanın kalite durumu nedir? En son benim zamanlarımda millet son çare olarak bu markaya bakıyordu, o zamanlar aşırı giriş seviyesi soğutmaya sahipti.

Zotac'ın yan markası ve ondan daha düşük seviye bileşenler kullanan hali değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum. Zotac'ın zamanında epey sorun yaşattığı aklıma geliyor. Hatta o zamanlar "AMD'de Sapphire ne ise (yine o zamanlar epey sorunlu bir markaydı) NVIDIA'da Zotac odur." diyorlardı.

Bundan dolayı INNO3D kaliteli mi diye sormuştum :).

Zotac'ın yan markası ve ondan daha düşük seviye bileşenler kullanan hali değil miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum. Zotac'ın zamanında epey sorun yaşattığı aklıma geliyor. Hatta o zamanlar "AMD'de Sapphire ne ise (yine o zamanlar epey sorunlu bir markaydı) NVIDIA'da Zotac odur." diyorlardı.

Bundan dolayı INNO3D kaliteli mi diye sormuştum :).

Palit ve Gainward ile ortak olan Zotac ile de iş birliği yapan marka 1998'den beri üretimde önceden de GTX 400 serisi kartını kullanmış biri olarak hiçbir sorun ısınma veya bozulma yaşamadığım tek markadır INNO3D iyidir.

Çok eski olacak ama 2013'te GTX 780 referans model inno3D kullanmıştım. 1998'de Hong Kong'ta kurulmuş iyi bir marka olduğunu düşünüyorum.

Zamanında kart bana hiç bir sorun çıkartmamıştı.

Palit ve Gainward ile ortak olan Zotac ile de iş birliği yapan marka 1998'den beri üretimde önceden de GTX 400 serisi kartını kullanmış biri olarak hiçbir sorun ısınma veya bozulma yaşamadığım tek markadır INNO3D iyidir.

Doğrudur hocam, sanırım tek yanlış bildiğiniz kısım INNO3D'nin Palit grubuyla bir bağı olmaması...

Palit - Gainward - PNY - Galax - KFA2 ortak markalardı yanlış hatırlamıyorsam :).

Doğrudur hocam, sanırım tek yanlış bildiğiniz kısım INNO3D'nin Palit grubuyla bir bağı olmaması...

Palit - Gainward - PNY - Galax - kfa2 ortak markalardı yanlış hatırlamıyorsam :).

Olabilir aklımda öyle kalmıştır ama sağlam marka alınıp kullanılır yani.

Çok eski olacak ama 2013'te GTX 780 referans model INNO3D kullanmıştım. 1998'de Hong Kong'ta kurulmuş iyi bir marka olduğunu düşünüyorum.

Zamanında kart bana hiçbir sorun çıkartmamıştı.

Sanırım hala referans model PCB ve VRM kullanıyorlar hocam, hatta frekansları da stok değerlere çok yakındı.