Haklısın aslında.Sapıklık dediğimiz karakteri, zihni bozuk insanlarda olur. Pakistan'dakiler açık mı giyiniyor ki sapıklık böyle yüksek?
Detaylar
Kim cevapladı?Muhtemelen başlıktan görüp hemen "sana ne" yazacaksınız ama bekleyin. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Sizce insanlar açık giyinebilmeli mi, yani devlet buna karışabilmeli midir?
Eğer karışırsa, çoğu insan devlete karşı çıkacak ve toplum daha agresif bir yer olacak. Belki de çoğu kişi sürekli "keşke özgür bir ülkede yaşasaydım." diyecek veya direkt ülkeyi terk edecek.
Eğer karışmazsa, ülkede sapıklık oranları artar. Dinsel olarak günahlar artar, özellikle zina. Bundan rahatsız olacak insanlar olabilir, midesi bulananlar olabilir. Aile düzenini bozabilir, aldatmayı artırabilir.
Açık giyinmekten kastım açık olan bölgelerin oranının daha fazla olması. Mesela en uç örneği ünlü sanatçıların çoğu, özellikle konserlerde.
Hiçbir şey olmaz biz dindar olduğumuz için böyle diyoruz normalde Almanya'ya git hepsi açık.
KökBilgi
Uzman
Devletin karışması gereken yer ahlak ve hukuk kuralları eğer zaten sen bunları sağlayamazsan insanın içinde ki kötülükleri meydana çıkarmaya sen teşvik etmiş olursun o zaman en büyük günahı da yöneticiler işler. Hem diyoruz ya dünya bir sınav sen eğer çok dindar biriysen ve bir başkasının giyim tarzını ''azgınlık'' gerekçesiyle değiştiriyorsan, dünya sınavında hile yapmış olmaz mısın? Mühim olan ahlaktır, insan içindeki o masumu koruyamazsa asıl o zaman günah işlenir. Misal siyaset arenasına bakıyoruz Türkiye'nin kuruluş dönemlerinde mecliste efendim diyerek birbirlerine hitap ederlerdi. Lakin şimdi bakıyoruz WWE ringinden eser yok. Şunu sormadan edemeyeceğim giyim tarzı mı insanı ortaya çıkarır yoksa davranışı mı?
miraçov
Üstün
Bir kişi istediği gibi giyinebilir bu suç değildir ancak, dışarıda bu tipleri gördüğüm zaman rahatsız oluyorum. Bir insan kendi öz vücudunu bu denli nasıl açabilir ve buna “özgürlük” diyebilir anlamıyorum?
KökBilgi
Uzman
Anadan üryan çıkıyorsak, üryan gezmeyi de göz de çok büyütmemeliyiz. Ben de bu tür konuların hala 21.yy'da konuşulmasına rahatsız oluyorum.Bir kişi istediği gibi giyinebilir bu suç değildir ancak, dışarıda bu tipleri gördüğüm zaman rahatsız oluyorum. Bir insan kendi öz vücudunu bu denli nasıl açabilir ve buna “özgürlük” diyebilir anlamıyorum?
miraçov
Üstün
Anadan üryan çıkıyorsak, üryan gezmeyi de göz de çok büyütmemeliyiz. Ben de bu tür konuların hala 21.yy'da konuşulmasına rahatsız oluyorum.
Bir şey diyemem sen de haklısın.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Türkiye gitgide Latin amerikalaşıyor. Her türlü yönden, bunun sebebi de belli rezalet bir eğitim, gelir eşitsizliği, kötü aile.
"Eğitim" lafını hiç sevmem, bana göre okullar kapitalist sisteme itaatkar, modern köleler yetiştirmektedir. Her şey bir IP gibi bağlı aslında, ülkenin komple resetlenmesi gerekiyor, o zaman işte "muasır medeniyetler" seviyesine ulaşabiliriz.
Onun dışında kimsenin görünüşü, giyinişi, etnik kimliği, cinsel yönelimi karışılmamalı. Bir şeyleri baskılamak, ona insanı yakınlaştırır. Her şey o yasak bu yasak demeden, önümüze bakabilmeliyiz.
"Eğitim" lafını hiç sevmem, bana göre okullar kapitalist sisteme itaatkar, modern köleler yetiştirmektedir. Her şey bir IP gibi bağlı aslında, ülkenin komple resetlenmesi gerekiyor, o zaman işte "muasır medeniyetler" seviyesine ulaşabiliriz.
Onun dışında kimsenin görünüşü, giyinişi, etnik kimliği, cinsel yönelimi karışılmamalı. Bir şeyleri baskılamak, ona insanı yakınlaştırır. Her şey o yasak bu yasak demeden, önümüze bakabilmeliyiz.
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-