Merhaba,

İnsanlar bana karşı kırıcı oluyor. Aslında sorun bende gibi. Sürekli ben ararım, mesaj atarım. İstediği zaman açar, istediği zaman açmaz. Bir insanı belirli gün aralıkları ile 4-5 defa ararım ancak açar falan. "Yine ne var?" diyen de var ve bunlar beni üzüyor. Birkaç kişiden fikir aldığım zaman kafam karışıyor. Her zaman derdimi paylaşan benim. Bir günden bir güne "Benim şuyum var, yardımcı olur musun?" gibi laflar hiç olmadı ama ben yaptım bunları.

Bu onca aradığım kişi bana cevap vermiyorsa hayatımdan silmek iyi olur mu? Sanki insanlar olmadan ben yaşayamam gibi hissediyorum. Kuzenim "Biz olmasak ne yapacaktın?" dedi bir ara. O kafama takıldı bugünlerde. Yaptığım şeyleri hemen insanlara anlatıyorum. Bu tür davranışlarımı düzeltmek için ne yapabilirim? Çocuksu saçma şeyler bunlar, biliyorum. Yaşım 24. Kendimi yerden yere vurmayı çok iyi beceriyorum. Ne yapmam gerekiyor?

İyi Sosyaller.

2 yıldır aile harici kimseyle konuşmayan biri olarak eğer iyi hissettirmiyorsa muhattabı kesmenin kesinlikle çok daha iyi olacağını söyleyebilirim.

İnsanlarla ilişkiyi kesme, onları izle öğren ve kitap oku. Bence sevdiğin konulara ait kitapları okursan sana iyi geleceğini düşünüyorum.

Sorun insanlarda. Sen, sen ol. Sen olmak güzeldir.
Aramayanı da arama. Ego ile alakası yok, bir taraflarını kaldırma fazla :D.